La Jungla
Jordi Cruz i Rebecca Lima, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Jordi Cruz i Rebecca Lima, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Jordi Cruz i Rebecca Lima anuncien el naixement del seu primer fill

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jordi Cruz i Rebecca Lima, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Jordi Cruz i Rebecca Lima, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Jordi Cruz i Rebecca Lima ja són pares del seu primer fill. Així ho ha anunciat públicament el cuiner de Manresa aquest dijous a la tarda, tot i que el nen va néixer diumenge 20 d'agost.

Què en sabem? A través d'un vídeo compartit al seu perfil d'Instagram, Jordi Cruz ha explicat que el seu fill va néixer durant el cap de setmana però que encara no ho havia fet públic perquè estava esprement al màxim els primers dies amb ell.

En detall: Tal com van explicar el passat mes de juny, el nen es diu Noah. Ha nascut a l'Hospital Quirónsalud de Barcelona, ha pesat "3,5 quilos d'amor i ha fet 50 centímetres de felicitat absoluta", en paraules de Cruz. Pare orgullosíssim, el xef de l'ABaC diu que el nadó és "guapo a rabiar i bo, ha sortit a la mare".

A més, Cruz ha aprofitat el seu vídeo per agrair l'atenció que els ha donat tot l'equip de l'Hospital Quirónsalud, i per anunciar als seus seguidors que diumenge celebraran el naixement del seu fill amb un directe d'Instagram: "Farem un pastís tres leches i un altre cinco leches, dedicats a tot l'equip de l'hospital i al Noah, el meu bebè, que és la cosa més bonica de la meva vida".

D'on venim? Jordi Cruz i Rebecca Lima, de 44 i 30 anys respectivament, van anunciar el passat mes d'abril que esperaven el seu primer fill en comú, després de quatre anys de relació.

Un altre apunt: En les darreres setmanes, la parella ha donat tots els detalls dels preparatius del naixement a la xarxa. També han explicat altres aspectes de l'educació que volen per en Noah, com per exemple que des del primer moment aprengui tres idiomes diferents a nivell nadiu. Sense dir quins, tot fa pensar que serien el català, el portuguès i el castellà, les tres llengües que dominen els pares.