La Jungla
Jair Domínguez i Neus Rossell, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Jair Domínguez i Neus Rossell, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Jair Domínguez i Neus Rossell, sobre la seva relació i la premsa del cor: "Volem marro"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jair Domínguez i Neus Rossell, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Jair Domínguez i Neus Rossell, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Jair Domínguez i Neus Rossell viuen amb gust això de ser una de les parelles mediàtiques de famosos a Catalunya, i poder contribuir així a la premsa del cor del nostre país. Fins i tot demanen més safareig català, per normalitzar-lo com en qualsevol altre indret.

Què en sabem? En una entrevista conjunta aquest dimarts a La tarda de Catalunya Ràdio, Jair Domínguez i Neus Rossell han parlat obertament de la seva relació de parella, sorgida al darrere dels micròfons d'El Búnquer, on tots dos col·laboren juntament amb en Peyu. També han opinat que els catalans necessiten més contingut d'aquest tipus a la premsa.

Què diuen?

  • "No ens molesta que es parli d'això. Sempre diem que falta safareig català. Volem que hi hagi marro".
  • "La premsa va trigar força a saber que estàvem junts. Catalunya necessita més safareig. A nosaltres ens agrada".
  • "Als catalans ens falta vidilla, sempre hem estat molt discrets i estem orfes. Si ens volem construir com a país, necessitem safareig".

A més, han demostrat l'interès que tenen pels temes del cor comentant, entre d'altres, la ruptura entre Rosalía i Rauw Alejandro. "Ell era poca cosa per a ella", arrenca la Neus abans que en Jair afegeixi: "Diuen que estava tot pactat perquè volien portar la Rosalía als EUA i el Rauw no hi encaixava".

Un altre apunt: Abans de tornar a la rutina de la ràdio, la parella ha passat els últims dies de vacances a les Dolomites, al nord-est d'Itàlia. Una escapada romàntica de la qual han compartit totes les imatges a través dels seus perfils d'Instagram.

Categoria: La Jungla