La Jungla
Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Gerard Piqué i Clara Chía, enxampats a Croàcia: vacances d'estiu entre rumors sobre Shakira

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Gerard Piqué i Clara Chía continuen gaudint de l'estiu, mentre creixen els comentaris sobre el final de la treva amb Shakira. En els últims dies, enmig dels rumors, la parella ha posat terra de per mig i ha viatjat a Croàcia.

Què en sabem? Piqué i Clara Chía han marxat a la costa adriàtica de vacances amb la família d'ell, en la qual la nòvia de l'exfutbolista ja està totalment integrada. Una escapada secreta que ha destapat aquest dimecres la revista Lecturas, amb una foto en portada de tots dos fent paddle surf al mar i el següent titular: "Estiu tempestuós. La relació amb Shakira es troba en el pitjor moment".

En detall: Els primer rumors sobre el final de la treva i un nou empitjorament de la relació entre Piqué i Shakira van sorgir en el mes de juny, quan la cantant colombiana no va permetre que els seus fills poguessin anar al casament del seu tiet, Marc Piqué. Aquell dia hi havia tota la família, també Clara Chía, i només van faltar Milan i Sasha.

Tot i això, Piqué i Shakira van aconseguir posar-se d'acord fa pocs mesos per canviar alguns aspectes del pacte de separació que van signar el desembre, i repartir-se els fills cada 15 dies durant aquest estiu. Sembla que l'autora del Waka Waka hauria mantingut, però, la clàusula per la qual Clara Chía no pot estar amb els nens, si no és que els pares ho han acordat abans.

Un altre apunt: Més enllà de les polèmiques amb Shakira, en les últimes setmanes Piqué i Clara Chía han decidit canviar d'aires i han deixat l'àtic del carrer Muntaner de Barcelona per una casa a Cabrils. L'immoble té grans finestrals, piscina infinity i un petit camp de futbol, que Principal va publicar a principis d'agost.