La Jungla
Shakira i Clara Chía, en dues imatges d'arxiu
Foto: Shakira i Clara Chía, en dues imatges d'arxiu
Famosos

Clara Chía surt malparada del nou acord entre Gerard Piqué i Shakira

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Shakira i Clara Chía, en dues imatges d'arxiu
Foto: Shakira i Clara Chía, en dues imatges d'arxiu

Gerard Piqué i Shakira continuen el seu acostament, després de mesos de guerra oberta per la seva mediàtica separació. Després de l'acord signat al desembre sobre la custòdia dels fills, aquest estiu l'exfutbolista i la cantant s'han posat d'acord per retocar alguns punts del document, i n'hi ha un en concret que afecta de ple a Clara Chía.

Què en sabem? En les últimes hores, el portal MDZ ha publicat alguns dels punts clau de l'acord que han fet per exemple que Milan i Sasha passessin 15 dies amb el pare i 15 amb la mare durant aquest estiu. Entre la resta d'aspectes, el citat mitjà diu que Shakira s'encarregarà de l'educació i la salut dels nens, i que Piqué podra veure'ls cada deu dies a Miami. Amb una condició: no hi pot anar Clara Chía.

En detall: Tal com s'havia dit anteriorment, Shakira ha vetat que Clara Chía pugui quedar-se sola amb els seus fills. De fet, fins ara Milan i Sasha han coincidit amb ella únicament a les oficines de Kosmos, l'empresa de Gerard Piqué, i la coneixen com una companya de feina més, i no com a nova nòvia del pare.

A més, aquest nou obstacle de Shakira posa pals a les rodes a un possible viatge de Clara Chía amb Piqué a Miami, que hi estarà viatjant sovint per veure els fills. En cas de volar amb ell, la nòvia de l'exfutbolista haurà de buscar com ocupar el temps mentre en Gerard sigui amb els fills.