La Jungla
Imatges de Silvia Bronchalo i Daniel Sancho, emeses a 'El programa del verano'
Foto: Imatges de Silvia Bronchalo i Daniel Sancho, emeses a 'El programa del verano' | Telecinco
Crim

La premsa arriba a un acord respecte a la mare de Daniel Sancho a Tailàndia

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Imatges de Silvia Bronchalo i Daniel Sancho, emeses a 'El programa del verano'
Foto: Imatges de Silvia Bronchalo i Daniel Sancho, emeses a 'El programa del verano' | Telecinco

Després de conèixer els últims detalls que la policia tailandesa va oferir en roda de premsa i amb la investigació policial finalitzada, Daniel Sancho s'ha retrobat aquest dijous al matí amb Silvia Bronchalo, la seva mare, a la presó de Koh Samui.

La situació: Després de deu dies d'aïllament per protocol covid-19, Sancho ha pogut començar a rebre visites i la primera a fer-ho, més enllà de les corresponents visites del seu advocat, ha estat la seva mare, qui ha estat durant més d'una hora al seu interior.

  • Bronchalo ha pogut veure al seu fill a través d'un vidre dins la presó de Koh Samui i s'han comunicat mitjançant un telèfon.

En detall: Ha sorprès la prudent reacció de la premsa quan ha vist per primera vegada a Silvia Bronchalo a la presó de Koh Samui i no li han fet cap pregunta respecte a com es troba davant l'actual situació del seu fill, i és que els periodistes desplaçats a Tailàndia han arribat a un acord de respecte cap a la mare de Daniel Sancho.

  • Així ho ha explicat el reporter Jorge Luque a El programa del verano: "Com veieu, hem decidit no fer-li cap pregunta. Els periodistes aquí desplaçats hem arribat a un acord per respectar-la, pactant únicament gravar la seva entrada i la seva sortida, però sense fer-li cap pregunta. L'única excepció seria en cas que ella s'acostés per comunicar-nos alguna cosa, però no ha estat així".
  • El periodista també ha descrit el comportament de la mare de l'acusat pel presumpte assassinat d'Edwin Arrieta: "Ha entrat i sortit de manera respectuosa, sense perdre mai els nervis".
  • Aquest acord també ho ha confirmat la periodista Marina Ribel, del programa de La hora de La 1, que ha compartit un missatge a les seves xarxes socials.

En profunditat: El pacte al qual han arribat la premsa a Tailàndia no només serà durador en aquest primer dia de visita, sinó que s'estendrà a cada dia que es produeixin les visites, segons ha explicat el reporter: "A Tailàndia el règim de visites és molt diferent de l'espanyol, on només se'n pot fer una a la setmana. Aquí poden venir a visitar cada dia durant 20 minuts i, fins i tot, pot portar diners perquè pugui menjar millor. Respectarem la seva privadesa absolutament cada dia que ella estigui a l'illa".

A més, María Álvarez, periodista d'Así es la vida, també ha compartit la reacció de Rodolfo Sancho, pare de Daniel, respecte al comportament de la premsa. Segons la reportera, gent molt propera a l'actor ha fet arribar als periodistes de la seva part l'agraïment pel comportament cap a la mare del seu fill.