La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Presentadora espanyola de vacances a Cadaqués: al·lucina amb el pa amb tomàquet

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Una famosa presentadora de televisió ha passat uns agradables dies de vacances a Cadaqués, al nord de Catalunya, tal com ha mostrat a través de les xarxes socials.

Què sabem? Una coneguda presentadora de televisió, i també escriptora, ha passat uns dies de descans a Catalunya. Ho ha fet en companyia del seu marit, Gonzalo, amb qui fa molts anys que està casada, i dels seus dos fills.

Què ha passat? Ha estat a través del seu compte d'Instagram, on és molt activa i acumula molts seguidors, més de 790.000 persones, on la presentadora s'ha mostrat molt sorpresa amb el pa amb tomàquet que li han servit en un restaurant del poble català. Poble on també té una casa amb piscina la periodista i escriptora Pilar Rahola, on estiueja i passa llargues temporades durant l'any.

En profunditat: Ahir a la nit, dimecres 16 d'agost, la presentadora Tania Llasera, anteriorment vinculada Telecinco i actualment a Televisió Espanyola, on participarà en la nova edició de MasterChef Celebrity, va anar a un restaurant de Cadaqués a sopar amb una amiga seva, que es dedica al món de la meditació. La gran sorpresa de la presentadora va ser quan va demanar pa amb tomàquet. Llasera, tal com ha compartit en el seu compte d'Instagram, es va quedar completament al·lucinada amb el que li van portar a taula. Parlem d'això:

Per acabar: La presentadora, de mare anglesa, nascuda a Bilbao i que viu a Madrid des de fa molts anys, està acostumada a menjar pa amb una espècie de puré de tomàquet per sobre. De manera que la gran sorpresa de Tania va ser que en el restaurant li portessin un autèntic pa amb tomàquet, és a dir, petits panets i un tomàquet natural per obrir-lo per la meitat i sucar-lo damunt del pa. Un descobriment gastronòmic que Llasera, que fa diversos anys que estiueja a Cadaqués a casa de la seva àvia, ha dit que és una autèntica "meravella".

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram