La Jungla
Foto: | 8TV
Xarxes

Pilar Rahola presumeix de la seva filla petita: molt conjuntades per Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | 8TV

La periodista de televisió i experta en política, Pilar Rahola, ha presumit de filla a través de les xarxes socials.

Què sabem? Pilar Rahola té tres fills: la Sira, en Noè i l'Ada. I recentment ha presumit de la seva filla Ada, que acaba de fer 23 anys, en el seu compte d'Instagram. Totes dues han mostrat la gran complicitat que tenen i han gaudit d'un pla molt especial per Barcelona.

Què ha passat? Pilar Rahola, que ha fitxat pel programa de Sandra Barneda a Telecinco, és una dona molt familiar a qui li agrada passar el temps amb els seus. Durant aquests últims dies ha passat una estona que segur mai oblida amb la seva filla petita, Ada, que es adoptada. La periodista i la seva filla han compartit a través de les xarxes el pla que han fet juntes per la capital catalana i els comentaris no s'han fet esperar.

En profunditat: Aquests últims dies gran part de la societat s'ha tenyit de rosa amb motiu de l'estrena de la pel·lícula Barbie. Una pel·lícula que Pilar Rahola i la seva filla no s'han volgut perdre per res del món. Per aquest motiu, mare i filla han anat al cinema juntes a veure la comèdia estatunidenca. Per a l'ocasió totes dues s'han posat molt conjuntades, amb roba de color rosa. La filla de Rahola ha lluït una enorme pamela en tons roses i unes malles de color rosa. La periodista i col·laboradora de 8TV s'ha posat una brusa rosa sense mànigues i uns pantalons en tons rosa i estampat de color blanc. Així anaven:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🟦 Pilar Rahola. (@pilar_rahola)

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada que Pilar Rahola, molt enamorada del seu marit Robert, presumeix orgullosa de filla a les xarxes socials. Fa un mes, a principis de juliol, va publicar un vídeo de la seva filla Ada fet amb diverses fotos de la jove passant uns dies a Cadaqués. I és que Pila Rahola a Cadaqués hi té una enorme casa amb piscina on passa les seves vacances d'estiu. També hi va durant l'hivern i la resta de l'any sempre que la feina li ho permet.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Pilar Rahola