La Jungla
Oriol Vallet, propietari del \
Foto: Oriol Vallet, propietari del "Can Miserias", i Marc Ribas | TV3
Televisió

El propietari del "Can Miserias", de 'Joc de cartes', explica per què està tancat el restaurant

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Oriol Vallet, propietari del \
Foto: Oriol Vallet, propietari del "Can Miserias", i Marc Ribas | TV3

L'últim programa de la temporada de Joc de cartes estiu va assolir un fet inèdit, ja que un restaurant va rebre la puntuació més baixa de la història del format. Tot i el gust amarg i carregat de melancolia per com va finalitzar el programa, La tarda de Catalunya Ràdio va aconseguir parlar amb el seu propietari.

D'on venim: El darrer dimecres, Joc de cartes estiu va fer història quan el Can Miserias, situat al barri de Sant Antoni de Barcelona, va aconseguir la nota més baixa de la història del format, rebent un 3,1 de la mitja dels seus contrincants i, amb la nota del Marc Ribas, un 3,9.

  • La brutícia de la cuina i el restaurant, la conservació dels aliments i la baixa qualitat dels plats van ser algunes de les crítiques més repetides de la visita al Can Miserias.

En detall: Tot i la tensió que es va generar en veure les puntuacions dels seus contrincants, la Sílvia Quirosa, gerent d'operacions del Glaciar, que va assegurar haver-se "enamorat" dels responsables del Can Miserias, es va oferir a ajudar-los i assessorar-los amb el que necessitessin. I, aquest dijous, La tarda de Catalunya Ràdio va entrevistar a la Sílvia.

  • La gerent d'operacions del Glaciar va assegurar que, tot i la seva voluntat d'ajudar-los, no s'han posat en contacte amb ella: "Els hi he escrit, però no he tingut cap notícia de si continuen amb el restaurant o no".

Què en diu l'Oriol Vallet: El programa de Catalunya Ràdio, seguidament, va parlar amb el propietari del Can Miserias perquè valorés el seu pas pel programa de TV3: "No va ser gens fàcil, però no ho va ser des de feia 48 hores, que jo estava molt nerviós i neguitós. Em feia la sensació que feia el ridícul com a persona". Aquests són els titulars més destacats del que va dir:

  • "Inclús, no volia veure el programa, però la meva filla em va dir que ja estava fet i que l'havia de veure".
  • "Al final, el vaig veure i em vaig sorprendre satisfactòriament. Perquè em vaig adonar que havia fet bé les coses, dintre de les meves carències. Vaig fer les coses amb sentiment i amb noblesa".

En profunditat: El restaurant es troba "tancat temporalment" i l'Oriol Vallet ha aclarit que es troben de vacances, ja que "fa cinc anys que no feien vacances".

  • Segons ha dit el propietari del Can Miserias, tenen pensat obrir a mitjans d'octubre: "Donar-nos una mica d'espai i buscar la meva preparació com a cuiner o a la persona adient pel restaurant, sense perdre el tarannà del Can Miserias".

Per últim: La Marta Montaner ha fet èmfasi en les ressenyes del Can Miserias a Google, ja que, tot i les dures crítiques a Joc de cartes estiu, va pujar la seva puntuació d'un 3,9 sobre 5 a un 4,1; amb comentaris de gent que els vol visitar i donar una oportunitat.

  • L'Oriol va respondre al respecte: "Si ho haguéssim fet tan malament, no haguéssim aguantat pandèmies, obres del Comte Borrell o que l'ajuntament no ens doni permís per la terrassa, que la porto lluitant cinc anys... ho he passat molt malament".