La Jungla
Jorge Javier Vázquez i Pablo Motos
Foto: Jorge Javier Vázquez i Pablo Motos | Telecinco/Antena 3
Televisió

La carta de Jorge Javier a Pablo Motos abans de l'estrena de 'Cuentos Chinos': "Estimat Pablo, no soc tonto"

Barcelona.
Temps de lectura: 4 minuts
Jorge Javier Vázquez i Pablo Motos
Foto: Jorge Javier Vázquez i Pablo Motos | Telecinco/Antena 3

Aquest dilluns, Telecinco estrena un dels formats més esperats de la temporada. La principal cadena de Mediaset ocuparà l'access prime time de dilluns a dijous amb Cuentos Chinos, que farà front a El Hormiguero a la mateixa franja horària.

En detall: Amb aquesta jugada, Telecinco pretén competir contra el programa d'Antena 3, que des de fa anys lidera sense cap competència directa d'un programa similar. D'aquesta manera, a les 21:50 hores, els dos programes arrancaran motors competint en estricta competència.

En profunditat: Poques hores abans de l'estrena de Cuentos Chinos, Jorge Javier Vázquez ha fet públic un missatge dirigit a Motos a les seves xarxes socials. Es tracta d'una carta oberta carregada d'indirectes cap al programa del presentador d'Antena 3.

Què en diu Jorge Javier: El presentador estrella de Telecinco retornarà aquesta nit a la televisió després d'uns mesos de baixa mèdica i fora de les pantalles. Aquestes són les declaracions més destacades de Jorge Javier Vázquez, aprofitant per fer promoció del format amb un to carregat de gamberrisme i innovació:

  • "Estimat Pablo: Soc el teu veí, el de la vorera de davant. Vinc a conviure amb tu. Es que portes tants anys sol a aquestes hores de la nit que m'he dit: 'Escolta Jorge, ves a fer-li una miqueta de companyia'", comença dient el presentador.
  • "Com va dir Andreu Buenafuente: 'La gent del nostre ofici, els professionals no competim, coincidim".
  • "Estimat Pablo, jo no soc tonto. Jo sé que la teva casa és majestuosa. Però, mira, la meva la deixaré moníssima i acollidora".
  • "Sé que segurament alguna vegada coincidirem en convidar a les mateixes persones. Entendré quan prefereixin anar a la teva casa abans que a la meva, però per això no deixaré de convidar-les, eh? Perquè jo crec que hi ha lloc per a totes i potser algunes, doncs jo què sé, els vingui de gust venir a conèixer-me. Escolta, potser els hi agrada tenir un altre veí amb qui xerrar, encara que sigui algú com jo".
  • "Estic una mica nerviós perquè m'he vingut a viure al barri dels grans, davant de tu. On els polítics no et truquen per telèfon, sinó que directament se't presenten a plató. Per això hem decidit posar-li al programa Cuentos Chinos. Encara que et dic una cosa: tal com m'ha anat a mi, jo prefereixo no parlar de política. No sé tu...", fent referència a quan l'amo del mas va definir a Sálvame, programa que presentava, de "vermells i maricons".
  • "Tinc un plató molt mil·lenari. Molt oriental. Molt xinès. I per això cada nit rebré a un convidat que vindrà a explicar-me el seu conte xinès. Ho has pillat?".
  • El presentador també fa referència als seus col·laboradors: "Tinc un munt de col·laboradores... Susi Caramelo, que és divertidíssima... Anabel Alonso, que a més de fer pregons i ser actriu també és col·laboradora... A Germán, a Josep Ferré amb les seves imitacions, a Antonio Castelo...".
  • També fa referència a les mascotes de Motos i la que serà seva a partir d'avui: "Una gata-lleona que és divertidíssima. D'Usera. Es diu Jing Jing. Escolta, potser les teves formigues la coneixen".

A més, Jorge Javier també aprofita el missatge per llançar una pulla per la visita d'Isabel Pantoja a El Hormiguero a l'estrena de la divuitena temporada: "Et vaig veure amb la Pantoja. No em va quedar clar si aniria al casament de la seva filla o no", fent referència a la polèmica que es va generar quan la cantant va mencionar als diversos membres de la seva família i éssers estimats i no als seus fills.

  • També, el presentador continua relacionant el missatge amb el seu paper com a padrí d'Isa Pantoja: "Clar, com jo soc el padrí... doncs era per... per anar a recollir-la abans per Cantora. Però com no m'agafa el telèfon...", tancant la carta amb una pulla directa a la Pantoja.