La Jungla
Pablo Motos a 'El Hormiguero' i Jorge Javier a 'Sálvame'
Foto: Pablo Motos a 'El Hormiguero' i Jorge Javier a 'Sálvame' | Antena 3/Telecinco
Televisió

Isabel Pantoja, la carta de 'El Hormiguero' per fer front a Jorge Javier Vázquez

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Pablo Motos a 'El Hormiguero' i Jorge Javier a 'Sálvame'
Foto: Pablo Motos a 'El Hormiguero' i Jorge Javier a 'Sálvame' | Antena 3/Telecinco

L'arribada de la nova temporada televisiva cada vegada és més a prop i les cadenes de televisió ja intensifiquen la promoció dels seus productes estrella amb els quals pretenen competir aquesta temporada. Un dels enfrontaments més destacats és el de l'arribada de Cuentos Chinos contra El Hormiguero.

Què en sabem: Fins al moment, a falta de conèixer el dia, Telecinco ha confirmat l'arribada de Cuentos Chinos amb Jorge Javier Vázquez a les 22:00 hores, format amb el qual pretén fer front a El Hormiguero, que lidera la franja de l'access prime time des de fa anys.

En detall: Les diverses cadenes de televisió pretenen estrenar els seus principals programes les setmanes del 4 i l'11 de setembre, on veurem els primers enfrontaments com, per exemple, l'arribada d'Ana Rosa Quintana i Jordi González a les tardes de Telecinco i La 1.

  • Però una de les franges que més interès suscita és la de l'access prime time, ja que Telecinco fa molts anys que no programa un programa especial en aquesta franja i ha decidit comptar amb Jorge Javier per intentar fer ombra a Pablo Motos amb Cuentos Chinos.

En profunditat: Coneixent que El Hormiguero estrenarà temporada el 4 de setembre a Antena 3, es preveia que Telecinco podria donar vida a Cuentos Chinos el mateix dia per tal que el programa de Pablo Motos no fidelitzés més espectadors. Tot i això, Mediaset no ha confirmat encara el dia que estrenarà el format amb Jorge Javier, però ara té un hàndicap gran.

  • Segons ha avançat 'Look', Isabel Pantoja seria la primera convidada d'El Hormiguero, el que suposaria la reaparició pública de la cantant després de les seves últimes polèmiques. I, tenint en compte la seva anterior visita que va suposar tot un èxit en audiències, Cuentos Chinos ho tindria molt complicat per fer front al programa d'Antena 3.

En xifres: Isabel Pantoja es troba en la posició més alta dels programes més seguits històricament d'El Hormiguero, quan el gener de 2017 va visitar el programa de Pablo Motos després de la seva sortida de la presó. La visita de la cantant en el moment més polèmic de la seva trajectòria va suposar un 23,8% de quota de pantalla, reunint a 4.783.000 espectadors.

A partir d'ara: S'haurà d'esperar a veure si El Hormiguero confirma la visita de la Pantoja per al primer programa de la temporada i, d'altra banda, si Telecinco s'arrisca a estrenar Cuentos Chinos el 4 de setembre o prefereix evitar l'estrena de la nova temporada del programa d'Antena 3.