La Jungla
Foto: | Antena 3
Xarxes

Polèmic consell de Pablo Motos per perdre pes durant l'estiu: li diuen de tot

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

El presentador d'Antena 3, Pablo Motos, cuida molt el seu físic i la seva alimentació per veure's bé i mantenir-se sa i saludable.

Què sabem? Pablo Motos passa moltes hores al gimnàs durant l'any, amb l'ajuda d'un entrenador personal, per no guanyar pes i donar forma als seus músculs. Quan està de vacances també aprofita per fer exercici, sigui sol o amb amics. Així ho va mostrar fa uns dies a través del seu perfil d'Instagram.

Què ha passat? Pablo Motos ha publicat un vídeo a les xarxes socials donant un consell per no guanyar pes i aprimar-se durant l'estiu. Una època on la gent sol guanyar alguns quilos a causa del beure i dels contundents menjars amb amics i família.

En profunditat: "Us deixo un truc per no engreixar-vos aquest estiu". Aquest és el missatge que Motos publica a Instagram juntament amb un vídeo. "El nostre cervell va créixer en un ambient on hi havia molta dificultat per trobar menjar i s'havia de sortir a caçar", comença dient el presentador del programa El Hormiguero, que tornarà a la televisió durant el mes de setembre. "La nostra vida ha canviat però el nostre cervell no. El nostre cervell vol menjar com més calories millor. El truc està en els deu primers minuts. Has d'entretenir-te menjant coses que no tinguin moltes calories. No mengis pa, que és el que et deixen en el restaurant mentre no arriba el que has demanat, i menja olives que estan bé o fruits secs". El vídeo de Pablo Motos presumint de la seva faceta com a nutricionista sense ser-ho és aquest:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pablo Motos (@pablomotos)

Per acabar: Una publicació que ha crispat bastant als seguidors de Pablo Motos. Alguns dels comentaris han estat: "No sé quins estudis té aquest home per fer aquesta afirmació", "Si no ets nutricionista no pots donar consells d'aquesta mena" o "Deixa la nutrició als experts i centra't en el teu programa de televisió".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Antena 3 Instagram