La Jungla
Pablo Motos, aquest dilluns a 'El Hormiguero'
Foto: Pablo Motos, aquest dilluns a 'El Hormiguero' | Antena 3
Famosos

Pablo Motos i el relat esgarrifós del seu accident: "Només un filet aguantava el múscul"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Pablo Motos, aquest dilluns a 'El Hormiguero'
Foto: Pablo Motos, aquest dilluns a 'El Hormiguero' | Antena 3

Pablo Motos ha presentat aquest dilluns El Hormiguero amb el braç en cabestrell. El presentador va patir un greu accident divendres quan entrenava a boxa, i ha estat operat d'urgència. Al seu programa, el valencià ha explicat el que va passar.

Què en sabem? Motos sorprenia els seus seguidors, a la tornada del cap de setmana, amb una inesperada publicació al seu compte d'Instagram. "M'he trencat el 90% del tríceps i m'han operat d'urgència", escrivia amb una foto feta per la seva dona a l'hospital, i amb la promesa de relatar els fets a la tele.

Què ha dit Pablo Motos? Abans de començar el programa d'aquest dilluns amb la influencer Marta Díaz de convidada, Motos s'ha posat seriós per parlar del seu accident. Ha dit això:

  • "Divendres fent boxa em vaig trencar el 90% del tríceps".
  • "És una avaria molt seriosa, com que hi havia només un filet aguantant el múscul, em van haver d'operar d'urgència".
  • "Encara estic una mica afectat. Tot ha passat molt ràpid i ha estat un miracle".

A més, Motos ha aprofitat per enviar un missatge al metge que l'ha operat i el seu equip. "Vull agrair que m'ha salvat la vida el doctor Ángel Villamor. Si no arriba a ser per ell, podria haver perdut tota la força del braç per sempre i part de la mobilitat", ha expressat abans de dirigir-se a una altra membre del personal: "Vull donar les gràcies a Maite Ocaña. Va agafar-me la mà, fer-me carícies i mirar-me amb tendresa fins que l'anestèsia em va adormir. Ho explico per subratllar la importància de l'amabilitat de metges i infermers quan els pacients estan morts de por. Això no s'estudia a la carrera, però marca la diferència".

Per acabar: Aquest no és l'únic accident entre l'equip d'El Hormiguero els últims dies. Només un dia abans que el presentador acabés a l'hospital, Tamara Falcó també havia de visitar una clínica de Madrid per un esquinç al turmell. La marquesa de Griñón va caure per les escales minuts abans d'entrar en directe al programa de Pablo Motos.

Categoria: La Jungla