La Jungla
Lara Álvarez, presentadora de 'Me resbala'
Foto: Lara Álvarez, presentadora de 'Me resbala' | Telecinco
Televisió

Lara Álvarez parla de Jorge Javier i de l'alt preu que va pagar presentant 'Supervivientes'

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Lara Álvarez, presentadora de 'Me resbala'
Foto: Lara Álvarez, presentadora de 'Me resbala' | Telecinco

Emès ja l'últim programa de Me resbala a Telecinco, Lara Álvarez ha fet un repàs de la seva etapa com a presentadora de Supervivientes i de la relació amb Jorge Javier com a company de programa a La Casa de mi Vecina, el pòdcast de Podimo que presenta Nagore Robles.

D'on venim: La presentadora ha explicat el que li va suposar, quant a salut mental, presentar Supervivientes des de l'any 2015 fins al 2022, quan va decidir tancar una etapa després de vuit temporades conduint el reality des d'Hondures.

  • La presentadora, juntament amb part de l'equip, s'havia de desplaçar cada edició a Hondures durant més de tres mesos: "Eren 93 dies i l'estança allà és dura perquè es para la vida, i més en els últims tres anys, que ens va pillar la pandèmia allà i no es podia fer absolutament res".

En detall: Lara Álvarez ha recordat el seu pas per Supervivientes valorant el que ha suposat a la seva trajectòria professional, però també a la part personal, ja que s'ha hagut d'enfrontar a la seva por més gran, la soledat: "No és tant el cansament de l'encotillament en un mateix paper, sinó més el que jo sentia. Necessitava fer coses noves", ha explicat la presentadora, després de deixar Supervivientes per presentar altres programa a Mediaset, com Me resbala.

  • A més, Lara ha explicat que va viure situacions complicades a l'illa: “A mi, m'ha passat fins 30 segons abans de sortir un directe estar vomitant en una cantonada al costat d'un arbre. Estar vomitant fatal de l'ansietat, de la tristesa que tenia en aquell moment”. Tot això havent de recompondre's ràpidament per iniciar el directe: "Entrar i dir: 'Molt bona nit, Jorge! Molt bona nit! Petons des d'Hondures!'. Perquè, al final, dius: 'L'espectador connecta per desconnectar'”.

En profunditat: L'edició de l'any 2022 va decidir que era l'última que presentava des d'Hondures, una decisió que va considerar "necessària": "T'enfrontes a un moment en què el consum de la televisió està baixant, ets al programa que més audiència està tenint, un paper establert perquè hi ha una trajectòria i un afecte de l'espectador, i de sobte dius: 'És moment d'un canvi'. No és que no gaudís, però tampoc sentia que anés a fer la darrera edició al 300%, que era el que jo m'implicava en aquest programa, i no em semblava just”.

  • Lara ha explicat també que va començar a anar al psicòleg, qui li va donar "unes eines" que encara continua aplicant avui en dia professionalment i personalment: "Vaig començar a anar a teràpia perquè sentia que tenint-ho absolutament tot a la meva vida, no estava feliç. Se suposava que era el que havia de tenir, el que s'esperava que fos el correcte. Em sentia perdudíssima i, a sobre, em sentia pitjor perquè no tenia un problema real, em sentia desagraïda”.

A més, l'asturiana ha parlat amb estima de Jorge Javier Vázquez, que va deixar l'edició 2023 per baixa mèdica i que ara s'estrenarà amb Cuentos Chinos per fer front a Pablo Motos: "Jo a Jorge l'admiro molt. Vaig aprendre moltes coses. La més important, l'honestedat en pantalla. És una persona que no dissimula, no et trepitjarà, però si no li agrades tampoc t'exalçarà i això et posa a tu en la situació de voler superar-te, voler fer les coses bé. Treia el millor de mi".