La Jungla
Muntatge d'imatges d'Ana Rosa i Xavier Sardà
Foto: Muntatge d'imatges d'Ana Rosa i Xavier Sardà | Mediaset/RTVE
Televisió

Xavier Sardà torna a Telecinco amb Ana Rosa Quintana i un especial de 'Crónicas Marcianas'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Muntatge d'imatges d'Ana Rosa i Xavier Sardà
Foto: Muntatge d'imatges d'Ana Rosa i Xavier Sardà | Mediaset/RTVE

Molts anys després del seu últim projecte professional a Telecinco, Xavier Sardà tornarà a la principal cadena de Mediaset de la mà d'Ana Rosa Quintana, i també ho farà amb un especial de Crónicas Marcianas.

Què en sabem: El pròxim 18 de setembre, Ana Rosa tornarà a Telecinco canviant de franja d'emissió. Després de gairebé dues dècades al capdavant d'El programa de Ana Rosa, la presentadora ocuparà la tarda amb un nou magazín, TardeAR. I l'infoshow comptarà amb Xavier Sardà com a col·laborador, segons va revelar la mateixa presentadora al FesTVal 2023.

  • El programa comptarà amb diverses personalitats conegudes, com Alaska, Mario Vaquerizo, Vicky Martín Berrocal, Judith Mascó, Madame de Rosa, Carolina Ferre, Cristina Cifuentes, Cristina Tárrega, Miguel Ángel Nicolás, Ana Brito i Marina Rivers.
  • Pel que fa al contingut, el programa serà una barreja d'entreteniment, informació i actualitat, i comptarà amb entrevistes a celebritats nacionals i internacionals.

En detall: Xavier Sardà es va convertir en un dels rostres més destacats de Telecinco a les dècades dels anys 90 i 2000, amb programes com Moros y Cristianos, La tribu o Crónicas Marcianas, programa del qual va ser director i presentador i amb el que va aconseguir audiències que van fer història.

  • Després de la seva època d'or a Telecinco, Sardà va col·laborar a diverses cadenes i programes, com Al rojo vivo, laSexta noche, Liarla Pardo i la seva última etapa a RTVE, amb Obrim Fil (a RTVE Catalunya) i La gran confusión (a La 1).

A més, Xavier Sardà presentarà un programa especial homenatge als 25 anys de Crónicas Marcianas, que s'emetrà al prime time de Telecinco. Tal com ha avançat el periodista Rocco Steinhäuser, la principal cadena de Mediaset ha arribat a un acord amb Ertal Producciones, la productora de Carlos Latre, per produir aquest especial que comptarà amb les cares més reconegudes del mític late night que va fer història durant les vuit temporades que va tenir.

Categoria: La Jungla