La Jungla
María Teresa Campos i Jorge Javier Vázquez, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: María Teresa Campos i Jorge Javier Vázquez, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Jorge Javier Vázquez plora la mort de María Teresa Campos: "Ets part de la nostra memòria"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
María Teresa Campos i Jorge Javier Vázquez, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: María Teresa Campos i Jorge Javier Vázquez, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

El món de la televisió diu adeu a María Teresa Campos, la històrica presentadora morta aquest dimarts als 82 anys per una insuficiència respiratòria aguda. Des de Telecinco, la cadena on va dedicar els darrers anys de la seva trajectòria professional, arriben multitud de missatges de condol. Entre ells, el de Jorge Javier Vázquez, que s'acomiada de la seva mestra.

Què en sabem? Jorge Javier va fer el salt a Telecinco a principis dels 2000, precisament fent de col·laborador a Día a día de María Teresa Campos. Una oportunitat que amb els anys s'ha demostrat crucial pel de Badalona, consolidat actualment com un dels presentadors estrella de la cadena, a punt d'estrenar ara Cuentos chinos. Des dels seus perfils públics a les xarxes socials, Vázquez ha lamentat la pèrdua de la seva companya.

Què diu Jorge Javier? Acompanyat d'una fotografia de tots dos, Jorge Javier dedica un emotiu missatge a la presentadora. "Estimada Teresa. Quan era un adolescent et veia des del menjador del meu pis de Sant Roc i vas ser companyia i suport en aquells anys complicats en els que un adolescent s'està descobrint", escriu. També recorda les seves baralles "èpiques" en directe, així com les seves reconciliacions, i diu que María Teresa és història de la televisió: "Ets part de la nostra memòria".

D'on venim? María Teresa Campos va fer 82 anys el passat mes de juny, i ja en fa dos que estava completament apartada de la televisió. El 2017, la presentadora era ingressada d'urgència després de patir un ictus isquèmic que a priori no li va deixar seqüeles importants. Però des d'aquell moment, les seves aparicions en televisió van minvar progressivament. Cinc anys enrere va decidir deixar el mitjà, tot i que encara feia aparicions en alguns programes, fins a retirar-se de la vida pública el 2021 pels problemes de salut.