La Jungla
Famosos

María Casado i Martina diRosso donen la benvinguda a la seva filla: primera foto de la Daniela

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts

María Casado i Martina diRosso ja han fet realitat el seu somni de ser mares, i des de fa pocs dies tenen en braços a la Daniela. La primera filla de la parella va néixer dimarts passat a Màlaga.

Què en sabem? Tal com han comunicat públicament aquest dilluns María Casado i Martina diRosso, la petita Daniela va néixer el 29 d'agost al matí en un hospital de la capital malaguenya. Una nena totalment sana que ha pesat 3,59 quilos i ha fet 51 centímetres.

En detall: Als seus perfils d'Instagram, la presentadora barcelonina de TVE i la seva nòvia cantant han compartit la primera foto de la nena, arraulida amb una manta i un vestidet blanc. És aquesta:

Reaccions: La notícia del naixement de la Daniela ha generat multitud de reaccions a les xarxes socials, amb missatges d'afecte de companys de professió de María Casado. Mónica Carrillo, Anne Igartiburu, Sónsoles Ónega, Cristina Tárrega, Noemí Galera o l'exministre Máximo Huerta són entre els que han enviat els seus millors desitjos a la família.

D'on venim? María Casado va anunciar públicament, el passat mes de febrer, que esperava una criatura amb Martina diRosso. La presentadora de televisió, que ha estat mare primerenca als 45 anys, ha fet realitat el seu somni després d'haver-se sotmès a un tractament de reproducció assistida a la clínica Ovoclinic de Marbella.

Per acabar: María Casado i Martina diRosso es van conèixer gràcies a una amiga en comú el desembre de 2020, tot i que no va ser fins a l'estiu de 2021 que van confirmar públicament que eren parella. Viuen juntes a Màlaga, on ha nascut la nena. Abans, la periodista havia estat la nòvia de Toñi Moreno. La seva ruptura va transcendir als mitjans l'estiu de 2017.