La Jungla
María Casado i Martina diRosso, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: María Casado i Martina diRosso, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Televisió

Martina diRosso, nòvia de María Casado, reflexiona sobre l'amor a Telecinco: "Com el primer dia"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
María Casado i Martina diRosso, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: María Casado i Martina diRosso, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Martina diRosso ha estat aquest diumenge a Fiesta, el programa d'Emma García a Telecinco, per presentar al públic un tema nou. Una intervenció que ha aprofitat per parlar de l'amor, ara que espera una filla amb la seva parella María Casado.

Què sabem? L'artista tarragonina ha estat als platós de Mediaset per promocionar la seva última cançó, electrònica i produïda per ella mateixa al seu estudi. El tema és "una reflexió sobre què és l'amor, que es pot confondre amb l'enamorament", ha explicat.

Què diu Martina diRosso?

  • "Diferenciant enamorament i amor, l'amor és saber valorar les persones que tens a prop".
  • "Encara que passin els anys, mantenint els teus valors i cuidant aquestes persones com el primer dia. Que no sigui només el moment de l'enamorament".

En detall: El passat 14 de febrer, María Casado i Martina diRosso van anunciar públicament que esperen la seva primera filla. La nena es dirà Daniela i ha de néixer l'estiu de 2023.

  • La parella farà realitat el somni de ser mares després d'haver-se sotmès a un tractament de reproducció assistida a la clínica Ovoclinic de Marbella (Màlaga).
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de María Casado (@mariacasado78)

Qui és Martina diRosso? De nom real Cristina Márquez, és una artista polifacètica que es dedica a la música i la fotografia. Té 33 anys, onze menys que la seva parella.

  • Va començar la seva història d'amor amb María Casado el desembre de 2020, després de conèixer-la gràcies a una amiga en comú a Màlaga.
  • L'estiu de 2021 van confirmar públicament que eren parella a la gala Starlite de Marbella. Després van fer altres aparicions juntes, com per exemple als Goya que Casado va copresentar amb Antonio Banderas.
  • Abans, María Casado havia estat parella de Toñi Moreno. La seva ruptura va transcendir als mitjans l'estiu de 2017.
Categoria: La Jungla