La Jungla
María Teresa Campos, en una de les seves darreres aparicions públiques
Foto: María Teresa Campos, en una de les seves darreres aparicions públiques | Telecinco
Famosos

María Teresa Campos, estable dins la gravetat: els motius del seu ingrés hospitalari

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
María Teresa Campos, en una de les seves darreres aparicions públiques
Foto: María Teresa Campos, en una de les seves darreres aparicions públiques | Telecinco

Preocupació pel delicat estat de salut de María Teresa Campos, ingressada des d'aquest diumenge al matí a l'hospital Fundación Jiménez de Madrid en estat molt greu.

Què en sabem? En les últimes hores, el personal del centre ha emès un comunicat per explicar en quina situació es troba la històrica presentadora de televisió. Segons el text que ha fet públic l'hospital, María Teresa Campos pateix una "insuficiència respiratòria aguda" i es troba "estable dins la gravetat".

En detall: Malgrat que algunes informacions apuntaven que María Teresa Campos estaria sedada a l'hospital, el seu entorn ha desmentit que aquesta sigui la realitat actual de la presentadora. Segons la seva filla Carmen Borrego, a la periodista la tenen "tranquil·la", que no adormida.

A més, aquesta nova recaiguda de María Teresa Campos en els seus problemes de salut han encès encara més les alarmes quan diverses càmeres de televisió han pogut veure que, més enllà de la seva família, a les portes de l'hospital hi havia altres persones de l'entorn de les seves filles, com els seus amics Rocío Carrasco i Fiel Albiac, amb posat molt seriós.

D'on venim? María Teresa Campos va fer 82 anys el passat mes de juny, i ja en fa dos que està completament apartada de la televisió. El 2017, la presentadora era ingressada d'urgència després de patir un ictus isquèmic que a priori no li va deixar seqüeles importants. Però des d'aquell moment, les seves aparicions en televisió van minvar progressivament. Cinc anys enrere va decidir deixar el mitjà, tot i que encara feia aparicions en alguns programes, fins a retirar-se de la vida pública el 2021 pels problemes de salut.

Un altre apunt: L'ingrés hospitalari de María Teresa Campos coincideix amb la setmana en que Telecinco ha descartat finalment fer-li un homenatge en vida en forma de documental i debat televisius. El programa havia de ser presentat per Terelu Campos i dirigit per Carmen Borrego, que donaven per fet que el projecte tiraria endavant malgrat que no havien signat res. Fa pocs dies van rebre amb disgust la negativa definitiva de la cadena.

Categoria: La Jungla