La Jungla
María Teresa Campos a la televisió
Foto: María Teresa Campos a la televisió | Telemadrid
Televisió

Telecinco dona l'estocada final a María Teresa Campos i es carrega el seu homenatge

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
María Teresa Campos a la televisió
Foto: María Teresa Campos a la televisió | Telemadrid

María Teresa Campos no tindrà finalment un homenatge en vida a Telecinco, tal com s'havia avançat des de fa mesos. Sense que se n'hagi fet públic el motiu, la cadena ha decidit fer una passa enrere i no produirà ni emetrà el programa especial.

Què en sabem? Segons ha avançat el portal Yotele, l'homenatge a María Teresa Campos amb un documental sobre la seva figura i un debat posterior ha estat descartat per la direcció de Telecinco. El programa havia de ser presentat per Terelu Campos i dirigit per Carmen Borrego, les dues filles de la presentadora que donaven per fet que el projecte tiraria endavant malgrat que no havien signat res. Fa pocs dies van rebre amb disgust la negativa definitiva de la cadena.

En detall: María Teresa Campos està delicada de salut i es manté allunyada dels mitjans de comunicació. Se sap que el seu estat cognitiu està força deteriorat, i que per aquest motiu podria no ser gaire conscient de la sorpresa que li estaven preparant. Tot i això, la històrica presentadora havia de ser a plató durant l'especial. Uns plans que ara han quedat en no res.

A més, en les últimes setmanes la Terelu i la Carmen havien donat alguns detalls de com plantejaven l'especial a la mare. Estava previst que es fes durant la tardor, i havia de comptar amb la participació d'amics i coneguts de la veterana presentadora.

Categoria: La Jungla