La Jungla
María Teresa Campos, en una de les seves darreres aparicions públiques
Foto: María Teresa Campos, en una de les seves darreres aparicions públiques | Telecinco
Televisió

María Teresa Campos reapareixerà a l'homenatge que li preparen: detalls de l'especial de Telecinco

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
María Teresa Campos, en una de les seves darreres aparicions públiques
Foto: María Teresa Campos, en una de les seves darreres aparicions públiques | Telecinco

María Teresa Campos tindrà un homenatge a Telecinco, més de cinc anys després de la seva retirada definitiva de la televisió. Poc se'n sap d'aquest programa especial, que encara es troba en una fase molt incipient. En les últimes hores, Lecturas ha donat noves dades de com serà.

Què en sabem? Sobre l'especial de María Teresa Campos, la mateixa revista ha revelat que serà una producció de Cuarzo que presentarà Terelu Campos i dirigirà Carmen Borrego. Malgrat que encara estan a la fase inicial del projecte, compten que podran emetre'l per televisió durant la tardor de 2023.

En detall: María Teresa Campos està delicada de salut i es manté allunyada dels mitjans de comunicació. Se sap que el seu estat cognitiu està força deteriorat, i que per aquest motiu podria no ser gaire conscient de la sorpresa que li estan preparant. Tot i això, la històrica presentadora serà a plató durant l'especial.

Què diu Carmen Borrego? En una entrevista a El Español, la filla menor de María Teresa Campos ha parlat sobre com està vivint els preparatius del programa.

  • "No està firmat, però es farà segur. Encara no hem fet la primera reunió per tenir clar el que farem exactament".
  • "Per mi és un projecte meravellós i estic molt il·lusionada. És un reconeixement molt merescut a la meva mare".
  • "Gaudiré molt fent-lo, però també patiré molt. No en tingueu cap dubte".

A més, el nou projecte suposa una nova oportunitat laboral per Carmen Borrego precisament quan s'ha quedat sense feina, i en un moment personal delicat pel distanciament amb el seu fill. La televisiva es troba a l'atur després del final de Sálvame, i no forma part de la llista de col·laboradors que faran el salt a Netflix. La seva germana Terelu sí que hi és, i aquest dimecres ha volat a Miami amb la resta de l'equip per la seva gira americana. 

Categoria: La Jungla