La Jungla
Maria Guardiola, a la seva graduació
Foto: Maria Guardiola, a la seva graduació | Instagram
Famosos

Maria Guardiola es gradua: les fotos de la festa a la Universitat a Londres

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Maria Guardiola, a la seva graduació
Foto: Maria Guardiola, a la seva graduació | Instagram

Maria Guardiola ja ha acabat la Universitat, on ha estudiat els darrers anys a Londres. La filla gran de Pep Guardiola, influencer especialitzada en moda, segueix les passes de la mare i ara té el títol de dissenyadora.

Què en sabem? A través del seu compte d'Instagram, la gran dels Guardiola Serra ha anunciat als seus seguidors que ja s'ha graduat de l'Institut Marangoni de la London School of Fashion and Design on estudiava.

En detall: Maria Guardiola hi ha anat amb un vestit de tub d'una peça i de color negre, a conjunt amb la capa i el birret de graduada, i una exclusiva bossa de mà vermell carmí de la marca Chanel. Aquestes són les fotos de la graduació de la catalana:

A més, Guardiola confirma així que ha tret de la mare l'interès per la moda. Cal recordar que Cristina Serra, la dona de Pep Guardiola i mare dels seus tres fills, és la fundadora de la firma de roba de luxe Serra Claret, amb botigues a Barcelona i Manresa.

Per acabar: Maria Guardiola acaba l'estiu graduada, després d'una setmanes de vacances on ha tingut temps tant per ella com per la família. Fa ben poc, es deixaven veure tots junts a Egipte en un viatge espectacular d'una setmana entre el Caire, Luxor i Aswan.