La Jungla
María Casado i Martina diRosso, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: María Casado i Martina diRosso, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

María Casado, pletòrica a punt de ser mare: "Ja no queda gens, Daniela"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
María Casado i Martina diRosso, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: María Casado i Martina diRosso, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

María Casado encara la recta final de l'embaràs, a poques setmanes de convertir-se en mare de la seva primera filla amb la cantant Martina diRosso.

Què en sabem? Des que va anunciar que estava embarassada, María Casado ha mostrat tota l'evolució del seu cos a Instagram. I ara que està a punt de sortir de comptes, la presentadora catalana de TVE ha compartit una nova imatge que mostra com li ha crescut la panxa. "Ja no queda gens, Daniela", anuncia.

Què diu María Casado? Coincidint amb el final de l'embaràs, la periodista ha concedit una entrevista a Vanitatis. Casado explica que físicament es troba bé, i que no ha tingut "nàusees ni malestar" en els últims mesos: "M'he cuidat molt i els antulls no s'han reflectit en mi. He continuat fent esport, caminant i banyant-me al mar".

D'on venim? María Casado va anunciar públicament, el passat mes de febrer, que esperava una criatura amb Martina diRosso. La presentadora de televisió, que serà mare primerenca als 45 anys, farà realitat el seu somni després d'haver-se sotmès a un tractament de reproducció assistida a la clínica Ovoclinic de Marbella.

Per acabar: María Casado i Martina diRosso es van conèixer gràcies a una amiga en comú el desembre de 2020, tot i que no va ser fins a l'estiu de 2021 que van confirmar públicament que eren parella. Viuen juntes a Màlaga, on naixerà la nena. Abans, la periodista havia estat la nòvia de Toñi Moreno. La seva ruptura va transcendir als mitjans l'estiu de 2017.