La Jungla
Sandra Barneda i Jorge Javier Vázquez, en dues imatges a la televisió
Foto: Sandra Barneda i Jorge Javier Vázquez, en dues imatges a la televisió | Telecinco
Televisió

Volen ganivets entre Jorge Javier i Sandra Barneda a Telecinco

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Sandra Barneda i Jorge Javier Vázquez, en dues imatges a la televisió
Foto: Sandra Barneda i Jorge Javier Vázquez, en dues imatges a la televisió | Telecinco

Jorge Javier Vázquez no ha estalviat comentaris contra alguns dels seus companys de cadena, en la seva tornada a Telecinco. Crítiques a presentadors, com Ana Rosa Quintana, i col·laboradors que "han avorrit l'audiència" durant l'estiu. Sandra Barneda s'ha donat per al·ludida.

Què en sabem? En l'estrena de Cuentos Chinos aquest dilluns, Jorge Javier va dir que si fos un dels col·laboradors que ha treballat durant els últims mesos a Telecinco "tindria por" pel seu futur professional: "Probablement vagin a la presó per haver avorrit l'audiència d'aquesta manera. Segur que els estan buscant per temptativa d'homicidi", acusava el de Badalona.

Reacció: Després de les crítiques de Jorge Javier, Sandra Barneda ha respost a Así es la vida per defensar els seus tertulians. "Fem l'audiència que fem, sempre ens hem de protegir. A mi m'agrada protegir la gent i valorar la feina del dia a dia", ha expressat la presentadora. "Hi ha dies més divertits, i dies més sosos", ha continuat Barneda abans de canviar de tema per evitar "ficar-se en un jardí".

Un altre apunt: Crítiques a part, Jorge Javier ha començat amb uns números d'audiència molt baixos el seu nou programa. Cuentos Chinos es va estrenar dilluns amb un fluix 9,4% a les televisions de tot Espanya, i aquest dimarts en la segona nit d'emissions s'ha ensorrat a un 7%. 

Categoria: La Jungla