La Jungla
Jordi González a la promoció de 'La Plaza'
Foto: Jordi González a la promoció de 'La Plaza' | RTVE
Televisió

'La Plaza', el nou magazín de Jordi González: la promo i primers detalls

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jordi González a la promoció de 'La Plaza'
Foto: Jordi González a la promoció de 'La Plaza' | RTVE

Amb l'arribada de setembre, dona inici la nova temporada televisiva i les diverses cadenes de televisió ja han començat a estrenar les seves noves apostes. Les tardes tindran un protagonisme destacable, amb l'arribada de Jordi González i Ana Rosa Quintana contra la més veterana en aquesta franja, Sonsoles Ónega, que ocupa les tardes d'Antena 3 des de fa gairebé un any.

En detall: Des de fa un temps, Telecinco promociona TardeAR, el nou infoshow d'Ana Rosa Quintana que comptarà amb col·laboradors com Xavier Sardà, Alaska i Mario, o Marina Rivers. D'altra banda, TVE ja ha començat a promocionar La Plaza, el nou magazín que Jordi González presentarà a les tardes de La 1, de dilluns a divendres.

Què en sabem: La Plaza serà una tertulia de dones de diversos àmbits, a l'estil d'Amigas y conocidas com es pot imaginar a la primera promoció del format, on es parlarà de crònica social i els temes d'actualitat. Això diu el presentador: "Al nostre programa escoltarem, però, sobre tot, parlarem. Parlarem sense rodejos. Parlarem clar", avança González.

  • La Plaza serà produït íntegrament per RTVE i comptarà amb Jorge Vázquez (Mejor contigo o La noche del Benidorm Fest) com a director, segons va publicar YoTele.
  • De moment, es desconeixen qui seran les col·laboradores del nou format de La 1, però Informalia va avançar que la periodista Cristina Fernández (La hora de La 1 i Corazón) serà tertuliana de l'espai.
  • També es desconeix la data de la seva estrena, però els sindicats van fer públic que podria ser el dia 25 de setembre, estrenant-se així amb la temporada ja iniciada.

En profunditat: En un principi, estava previst que La Plaza fos presentat al FesTVal de Vitòria, però la imminent mort de María Teresa Campos i l'especial de Lazos de sangre en directe va obligar a moure els plans de la televisió pública.

Categoria: La Jungla