La Jungla
Jurat de 'MasterChef'
Foto: Jurat de 'MasterChef' | RTVE
Televisió

La productora de 'MasterChef' lamenta els "comentaris desafortunats" del jurat pel cas Rubiales

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jurat de 'MasterChef'
Foto: Jurat de 'MasterChef' | RTVE

Uns comentaris del jurat de MasterChef durant la presentació de MasterChef Celebrity 8 al FesTVal de Vitòria, bromejant respecte al petó sense consentiment de Luis Rubiales a la futbolista Jennifer Hermoso, ha provocat que la productora del format de RTVE hagi llançat un comunicat lamentant la situació.

D'on venim: A la tarda del dimecres 6 de setembre, RTVE va presentar la vuitena edició de MasterChef Celebrity al FesTVal amb alguns dels concursants famosos del talent show, un dia abans de la seva estrena. I durant la roda de premsa, va aparèixer el famós tema dels "picos" entre el jurat i els concursants, concretament, dels d'Anabel Alonso i Tamara Falcó a Jordi Cruz, qui va bromejar dient que "no li va demanar permís" i, per rematar, Pepe Rodríguez li va dir, amb to irònic, que va veure que Anabel li havia agafat i no ho va denunciar.

  • Pepe va tirar d'ironia per la quantitat de petons que es van fer durant el rodatge fa uns mesos, prèviament al cas Rubiales: "Tenim por per aquesta temporada perquè ens hem fet cent mil picos. Amb la que ha caigut! És l'edició dels picos. Però és que ni aposta... La que ens caurà!".
  • D'altra banda, Samantha Vallejo-Nágera va verbalitzar que el petó de Rubiales a Hermoso "hauria d'haver passat abans de la gravació" i va bromejar amb unes paraules que algunes persones han considerat un cop baix: "Volen trucar a Rubiales per a l'any que ve".
  • El que sí que es va allunyar del to bromista va ser Jordi Cruz, que va assegurar que els petons que es fan al format són per "coses que les fem amb total afecte, amb total diversió, amb total conya", allunyant-se de la idea que hi hagi cap comportament d'abús en aquest gest dins del format.

En detall: En conseqüència a aquestes desafortunades paraules per part dels membres del jurat de MasterChef, Shine Iberia, productora del programa, s'ha pronunciat lamentant les declaracions amb el següent comunicat davant les crítiques generades a les xarxes socials. Això és el que diu el comunicat:

  • "Davant les declaracions realitzades ahir a la presentació a mitjans de MasterChef Celebrity 8 a propòsit de l'anomenat 'cas Rubiales', Shine Iberia vol aclarir que lamenta profundament els comentaris desafortunats que van tenir lloc ahir durant les entrevistes. En cap cas els justifica, i condemna rotundament qualsevol mena de violència sexual. Demanem disculpes".