La Jungla
Carles Tamayo, en una imatge d'arxiu
Foto: Carles Tamayo, en una imatge d'arxiu | Wikimedia Commons
Televisió

Carles Tamayo, contra RTVE: "O no em volen pagar, o em prenen el pèl"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Carles Tamayo, en una imatge d'arxiu
Foto: Carles Tamayo, en una imatge d'arxiu | Wikimedia Commons

Carles Tamayo diu prou. El youtuber del Masnou ha treballat per RTVE com a autònom, i assegura que fa mesos que va al darrere de la corporació perquè li abonin sense èxit els diners d'una factura. Així que ha decidit denunciar-ho públicament.

Què en sabem? Aquest dilluns, Tamayo assegurava que fa mesos que està intentant tramitar una factura amb RTVE i que encara no li han abonat els diners. Assenyala dues opcions: "O no em volen pagar, o m'estan prenent el pèl, o totes dues". Aquí el missatge públic de Twitter amb el qual ho denuncia.

En detall: Tamayo apunta també que en tot aquest temps ha intercanviat diversos correus amb el personal de RTVE per cobrar els diners que li diuen, i diu que "el fil [amb les respostes] és surrealista i esperpèntic". Per això, en les últimes hores hi ha insistit de nou, de moment sense resposta, o almenys no ho ha fet públic.

Un altre apunt: No és el primer cop que Tamayo polemitza públicament per intentar resoldre una situació laboral enquistada. Fa pocs mesos, el comunicador maresmenc denunciava la seva excap a la ràdio, a qui va titllar de "dèspota".

Categoria: La Jungla