La Jungla
Toni Cruanyes a l''Està Passant'
Foto: Toni Cruanyes a l''Està Passant' | TV3
Televisió

La nova imatge de Toni Cruanyes impacta a TV3: "Pensaran que ets el meu pare"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Toni Cruanyes a l''Està Passant'
Foto: Toni Cruanyes a l''Està Passant' | TV3

Després d'unes vacances d'estiu amb el marit i els fills, Toni Cruanyes ha tornat a TV3 per conduir de nou el TN Vespre. El presentador no ha passat gens desapercebut amb un canvi d'imatge radical que ha cridat l'atenció a la cadena i les xarxes socials.

D'on venim: Aquests últims dies d'estiu, Toni Cruanyes ha fet ruta per la regió històrica d'Aquitània, a la costa atlàntica francesa. De fet, durant aquest viatge, que la parella ha compartit amb detall a les xarxes socials, el presentador del Telenotícies ja va mostrar que havia decidit deixar de tenyir-se els cabells.

En detall: Després de finalitzar Carles Costa com a suplent de Cruanyes aquest estiu, el presentador ha tornat a presentar el TN Vespre aquest dilluns amb els cabells ben blancs. Els espectadors de TV3 han pogut observar-lo minuts abans de l'inici del Telenotícies, quan Cruanyes ha connectat amb l'Està Passant de Toni Soler, deixant sense paraules a Marc Giró per la seva nova imatge.

  • En Toni Soler ha estat qui ha començat sentenciant-lo: "Ara em surt parlar-li de vostè, però jo estic a favor aquestes canes et senten superbé! Igual que a l'Albert Om que té un cabell blanc meravellós".

Què en diu en Marc Giró: El tertulià ha reaccionat amb molt d'humor verbalitzant que no sabia si li agradava menys, igual o, fins i tot més, amb els cabells blancs. I, com no podia ser d'altra manera, l'ha dirigit un continu de preguntes i afirmacions al presentador del TN Vespre. Aquests són els titulars del que ha dit amb molt d'humor:

  • "Però te'n surten a tot arreu?".
  • "Sembles nord-americà!".
  • "Ara pensaran que ets el meu pare...".
  • "Es pensaran que soc el teu 'toy boy', que em pagues l'apartament, que m'ho pagues tot... es pensaran que soc xapera!".

Per últim: Seguidament, durant l'emissió del TN Vespre, les xarxes socials s'han omplert de comentaris respecte al nou look de Toni Cruanyes. I, en acabar el programa, el mateix presentador ha actualitzat la seva foto de perfil a X i ha compartit fotografies seves que han compartit a les xarxes socials.

Categoria: La Jungla