La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Ex de Telecinco carrega contra Jorge Javier Vázquez i el seu nou programa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Després de més de cent dies allunyat de la televisió, Jorge Javier Vázquez ha tornat a posar-se davant les càmeres. Ho ha fet amb motiu del seu nou programa, Cuentos Chinos, que es va estrenar el passat dilluns i que s'emet de dilluns a dijous a la nit.

Què sabem? El nou programa del català a Telecinco sembla que no acaba de quallar entre l'audiència, tot i que només fa dos dies que està en emissió. El primer dia va fer un 9.4% de quota de pantalla i el segon va caure fins al 7%.

Què ha passat? Una ex de Telecinco, que durant anys ha estat vinculada a la cadena i ha ocupat moltes hores de televisió, ha carregat contra el presentador de Badalona i el seu nou programa, produït per la productora La Fábrica de la Tele.

En detall: L'ex de Telecinco que ha ensorrat el presentador català ha estat Alba Carrillo, que va participar en diferents programes i realities de la cadena. La model i tertuliana ha dit la seva a través del seu compte d'Instagram, deixant clar que esperava molt més d'ell en el seu retorn a la tele. "M'esperava a un Jorge molt més combatiu i el veig molt neutre", ha dit. "Hi ha coses seves que no m'agraden gens, però és veritat que penso que la televisió està a les seves mans i que si no ho salva ell no ho salva ningú", ha afegit, fent referència a la gran davallada d'audiència que ha patit Telecinco en els últims mesos, després de cancel·lar el programa Sálvame.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alba Carrillo (@albacarrillooficial)

Per acabar: Carrillo també ha carregat contra Telecinco, cadena que d'un dia per a l'altre va decidir prescindir d'ella. "Abans era una cadena gloriosa i ara és una cadena trista", ha manifestat. "No acabo d'entendre quina estratègia vol seguir la cadena perquè al matí defensen una ideologia i a la nit, amb Jorge Javier, és tot el contrari", ha afegit. També ha dit que durant l'estiu la programació de Telecinco no li ha agradat gens i que tant els presentadors com els col·laboradors que hi han aparegut han estat "molt avorrits".

Categoria: La Jungla