La Jungla
Lydia Lozano i Pilar Vidal a 'Cuentos Chinos'
Foto: Lydia Lozano i Pilar Vidal a 'Cuentos Chinos' | Telecinco
Televisió

Lydia Lozano i altres rostres de 'Sálvame' reapareixen a Telecinco i les xarxes exploten

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Lydia Lozano i Pilar Vidal a 'Cuentos Chinos'
Foto: Lydia Lozano i Pilar Vidal a 'Cuentos Chinos' | Telecinco

Aquest darrer cap de setmana s'ha celebrat el casament de Kiko Hernández i Fran Antón a Melilla i, tot i ja no existir Sálvame ni el Deluxe per retransmetre el moment, Cuentos Chinos va infiltrar Jing Jing a l'enllaç per aconseguir testimonis en exclusiva, obtenint divertits moments protagonitzats per Lydia Lozano i altres col·laboradors del mític programa.

En detall: La mascota de Cuentos Chinos es va infiltrar a l'hotel on van dormir els convidats al casament de Kiko i Fran gràcies a Lydia Lozano, ja que en una trucada es pot escoltar com l'indica l'habitació de l'hotel on dorm.

  • Tot i això, abans d'arribar a l'habitació, Jing Jing es va trobar a Chelo García Cortés, amb qui va buscar els nuvis sense sort: "Em mataran, no sé on són".

En profunditat: Una vegada arribada a l'habitació, Lydia Lozano va convidar a entrar a Jing Jing, juntament amb la seva companya d'habitació Pilar Vidal, que també col·laborava a Sálvame. Allà, Lydia li va revelar com aniria vestida al casament: "Jo vaig de colors grocs i festucs, és que el dress code a les 12:30h és molt fort... d'esmòquing i de llarg", va dir rient.

  • Seguidament, Pilar i Lydia van bromejar respecte a la famosa "nit d'amor" de Bárbara Rey i Chelo García Cortés i van convidar a Jing Jing al llit per fer una "festa de noies", transmetent un sentiment que ha recordat als espectadors la bogeria i l'essència de Sálvame.

Per últim: Jing Jing també va parlar amb altres convidats i excol·laboradors de Sálvame, com Laura Fa o Marta López, que segons ha explicat el dissenyador José Perea va fer un discurs improvisat al casament, ja que no sabia que ho havia de fer en un principi.

  • La mascota de Cuentos Chinos també va aconseguir parlar amb Marta López, finalment, que va compartir que va veure Kiko i Fran molt emocionats durant tot l'íntim casament.