La Jungla
Ana Obregón a 'El musical de tu vida'
Foto: Ana Obregón a 'El musical de tu vida' | Telecinco
Televisió

Ana Obregón explica per primera vegada com li va demanar el seu fill ser pare: "No podia escriure"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ana Obregón a 'El musical de tu vida'
Foto: Ana Obregón a 'El musical de tu vida' | Telecinco

Després d'avançar-se i jugar-se-la a l'estrena de Joaquín, el novato d'Antena 3, Telecinco ha estrenat El musical de tu vida amb la primera entrevista a Ana Obregón després del naixement de la seva neta Ana Sandra.

En detall: El musical de tu vida s'ha estrenat amb molt bones crítiques per part de l'audiència a través de les xarxes socials i dels crítics televisius. I és que el programa presentat per Carlos Sobera ha permès fer un repàs per la intrigant vida d'Ana Obregón: la seva infància i l'etapa a la universitat, la unió que va tenir amb Miguel Bosé i Julio Iglesias, els seus famosos posats d'estiu... i també una última etapa marcada per la mort d'Aless Lecquio i el naixement d'Ana Sandra.

  • Juntament amb l'íntima entrevista entre Sobera i Ana Obregón, el programa ha emès sis escenes de musical representant cadascuna de les parts de la seva vida, provocant moments de tristesa, d'humor i de molta emoció.

En profunditat: Pel que fa a les crítiques rebudes pel naixement de la seva filla-neta Ana Sandra i el procés pel qual la va portar al món, Obregón ha definit el seu sentiment en una frase: "El que és difícil és pensar, el més fàcil és jutjar". A més, també s'ha preguntat "quin tipus de mare no compliria l'última voluntat del seu fill".

Què en diu Ana Obregón: La també biòloga ha narrat els durs moments que va viure amb la mort del seu fill i com Ana Sandra l'ha fet "tornar a viure". Aquestes són les seves declaracions més destacades:

  • "Encara no sabíem si aquella químio funcionaria o no", ha començat dient Obregón de l'últim tractament al qual es va sotmetre Aless Lecquio.
  • L'actriu ha deixat clar que unes de les últimes paraules del seu fill van ser les següents: "En el cas que no estigui, vull deixar una filla o un fill a la Terra. Prometeu-me que ho fareu".
  • Ana també ha aclarit que en aquell moment no es trobava ja en les millors condicions: "Estava molt malalt i gairebé no podia escriure. Va deixar en un paper el seu testament, la seva última voluntat".
  • Finalment, també ha expressat que amb la seva filla-neta "ha tornat a viure": "La vida ara té un significat. I Anita és el que m'ha perdonat la vida durant aquests tres anys".