La Jungla
Marta Flich i Ion Aramendi
Foto: Marta Flich i Ion Aramendi | Mediaset
Televisió

Un famós cantant revela que han cancel·lat la seva entrada a 'GH VIP' hores abans de l'estrena

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Marta Flich i Ion Aramendi
Foto: Marta Flich i Ion Aramendi | Mediaset

Poques hores abans d'estrenar-se la vuitena edició de GH VIP, un conegut cantant ha revelat que ha caigut del càsting a última hora. Només coneixent el nom de Sol Macaluso, com a primera i única concursant confirmada, el càsting és tot un misteri.

En detall: Aquest dijous 14 de setembre, GH VIP tornarà a obrir les portes per omplir la casa de Guadalix de la Sierra de famosos que viuran una de les aventures més impressionants de les seves vides. Alguns famosos com Nagore Robles, Óscar Tarruella, Violeta Mangriñán i Juls Janeiro han aclarit que no formaran part d'aquesta edició, però l'últim a fer-ho ha estat el cantant David Lafuente.

En profunditat: Qui va ser cantant del grup Auryn ha compartit a les seves xarxes socials que han cancel·lat la seva participació a GH VIP hores abans de la seva estrena a Telecinco, després de ser un dels candidats a entrar més rumorejat a les xarxes socials. 

  • Aquesta tarda, el cantant ha desmentit la seva participació: "No vaig a Guadalix. Ho dic perquè no paro de veure'm als mitjans digitals com a confirmat i no és real".
  • Seguidament, Lafuente ha explicat que sí que anava a ser concursant, però el dia abans de l'estrena el programa li ha fet arribar que queia de la llista oficial: "Moltes gràcies per tantíssims missatges de suport, inclús de gent dels realities. Estic de veritat molt sorprès".
  • El que anava a ser concursant també ha compartit que era un dels seus somnis formar part del programa: "Encara que molts no ho entendran, per mi entrar a GH hagués estat tornar a la meva infància. Tenia tantes ganes de saltar, cridar, riure, ballar, conèixer... Però entenc que hi ha perfils molt més forts i som molts".

A més, el cantant ha explicat que, tot i dir fa anys que mai entraria en un reality, el fet de pensar que la vida és curta i que s'ha de viure és el que li va impulsar a voler concursar: "Si tenia l'oportunitat de viure una cosa així, per què no fer-ho? Hauria anat fins i tot gratis, bé... (gratis tampoc), però vull dir que anava amb tot".

  • Tot i això, David Lafuente s'ha mostrat amb el desig de participar a GH VIP 9 i amb ganes de continuar treballant amb altres projectes: "No passa res, la vida segueix i les meves ganes també, així que a intentar-ho per a propers projectes que vinguin... La vida és per viure-la i segur que algun dia em donen l'oportunitat que em pugueu conèixer millor i viure l'experiència junts".

Per últim: Amb la incògnita de conèixer quin serà el càsting que té preparat el programa per GH VIP 8, sabrem els concursants que formaran la llista de l'edició aquest dijous a les 22:45 hores, després de l'emissió de Cuentos Chinos amb Jorge Javier.

  • El programa, presentat per Marta Flich i Ion Aramendi, comptarà amb un plató de més de 1000 metres quadrats, una casa totalment renovada, votacions gratuïtes per expulsar i un canal 24 hores des de Mitele.