La Jungla
Sol Macaluso, concursant de 'GH VIP 8'
Foto: Sol Macaluso, concursant de 'GH VIP 8' | Mediaset
Televisió

Sol Macaluso, primera concursant de 'GH VIP', obligada a justificar unes declaracions del passat

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Sol Macaluso, concursant de 'GH VIP 8'
Foto: Sol Macaluso, concursant de 'GH VIP 8' | Mediaset

Cada vegada més a prop de l'estrena de la vuitena edició de GH VIP, el 14 de setembre, anem coneixent més detalls del que serà el retorn del reality estrella de Telecinco. Aprofitant la presència de Mediaset al Festival de Vitòria, el grup audiovisual ha aprofitat per anunciar la identitat de la primera concursant.

En detall: Marta Flich i Ion Aramendi, presentadors de GH VIP 8, han estat aquest dimarts a Vitoria per parlar de la nova edició del reality. I, després de recordar alguns dels millors moments que han donat molts dels concursants que han passat pel reality, han parlat amb el Súper: "Esteu aquí per conèixer el primer concursant de Gran Hermano VIP 8, ha arribat a Vitòria i es troba en aquesta plaça".

  • En aquest moment, s'ha vist sortit d'un cotxe a Sol Macaluso, confirmant així la primera concursant que formarà part del retorn de GH VIP.

Qui és Sol Macaluso: La jove de 28 anys va néixer a Buenos Aires, Argentina, i és llicenciada en periodisme. Sol va començar treballant com a corresponsal per a televisions argentines a Espanya. Va fer el salt a televisions espanyoles i internacionals amb l'arribada de la guerra entre Rússia i Ucraïna, ja que la comunicadora parla quatre idiomes.

  • A més, la jove té un llibre que rep el nom de 'La guerra de mamá', on explica la seva vida, amb una infantesa i adolescència gens fàcil. Després de viure a Argentina, Itàlia, als Estats Units i a Espanya... visitarà la casa de Guadalix el pròxim 14 de setembre.

En profunditat: La notícia ha arribat ràpidament a les xarxes socials, convertint-se en trending topic, però això ha fet que els usuaris de X (Twitter) busquessin més informació d'ella i han trobat un missatge de la concursant de l'any 2016 que ha generat molta polèmica: "El dia que tingui fills, si us plau, que no em surtin tan tarats com per desitjar anar a Gran Hermano. Amén".

Què en diu Sol Macaluso: En resposta a la polèmica que ha eclipsat la notícia, la periodista s'ha justificat: "La gent canvia, evoluciona, aprèn, les opinions es veuen modificades segons les experiències que anem vivint, i, com n'he viscut moltes, puc dir que estic feliç d'estar en constant canvi, evolució i obrir-me a noves oportunitats. GH VIP, allà vaig", tancant així la polèmica amb un argument molt assenyat.