La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Terelu Campos estrena feina a la televisió, després de la mort de la seva mare

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La que va ser presentadora i col·laboradora del programa Sálvame, Terelu Campos, es prepara per afrontar una nova etapa a la televisió.

Què sabem? Fa uns dies va morir la seva mare, María Teresa Campos, després d'un any on la presentadora i comunicadora va estar molt delicada de salut. La veterana periodista va perdre la vida durant la matinada del 5 de setembre amb 82 anys.

Què ha passat? Terelu Campos està vivint un moment molt complicat, després de perdre a la seva mare a qui estava molt unida. No obstant això, ja es prepara per afrontar un nou repte davant les càmeres, que serà molt especial per a ella.

En detall: Segons avança el portal VerTele, Terelu Campos ha fitxat per Televisió Espanyola on presentarà un programa especial dedicat a la seva mare. Un programa on segur s'emociona molt i on es repassarà la trajectòria de la periodista i presentadora. Un programa especial que en un inici s'havia de fer a Mediaset, on María Teresa Campos va estar vinculada fins al final de la seva carrera televisiva.

A més: Terelu Campos no només presentarà a Televisió Espanyola el programa dedicat a la seva mare, amb el qual guanyarà una elevada quantitat de diners. També ha fitxat pel nou programa de Jordi González, que es dirà La Plaza i que s'emetrà pròximament. Terelu Campos participarà com a col·laboradora, segons YoTele. Un espai on només hi hauran dones com a tertulianes i que competirà amb Sonsoles Ónega a Antena 3 i amb Ana Rosa Quintana a Telecinco.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TERELU CAMPOS OFICIAL (@terelubcampos)

Per acabar: Va ser fa uns dies quan Terelu Campos, a través del seu compte d'Instagram, va deixar constància del dur moment que està travessant. En una publicació dedicada a la seva mare va escriure: "Estic desolada no sé com seré capaç de no veure-la més. Només vull desaparèixer i anar al seu costat". Terrible.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió RTVE