La Jungla
Terelu Campos, a 'Sálvame'
Foto: Terelu Campos, a 'Sálvame' | Telecinco
Famosos

Terelu Campos, devastada per la malaltia de la mare: "No suporto veure-la patir"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Terelu Campos, a 'Sálvame'
Foto: Terelu Campos, a 'Sálvame' | Telecinco

Terelu Campos protagonitza aquest dimecres, com gairebé cada any per aquestes dates, la seva clàssica portada en banyador a la revista Lecturas. Aquest cop, en un moment de dificultat familiar, per la malaltia irreversible de la seva mare, María Teresa Campos.

Què en sabem? Terelu Campos i la seva germana Carmen Borrego estan totalment centrades en el benestar de la mare, que pateix un deteriorament cognitiu important a conseqüència d'una malaltia neurològica de la qual no han volgut dir mai el nom. Tan bon punt ha acabat la gira americana amb els companys de Sálvame, la filla gran de la presentadora ha tornat al seu costat.

Què diu Terelu Campos?

  • "Aquesta malaltia no només s'endú per davant el malalt, sinó també els que són al seu costat".
  • "No suporto més veure patir la meva mare".
  • "No sabem a on ens portarà aquest procés".

D'on venim? María Teresa Campos acaba de fer 82 anys, i ja en fa dos que està completament apartada de la televisió. El 2017, la presentadora era ingressada d'urgència després de patir un ictus isquèmic que a priori no li va deixar seqüeles importants. Però des d'aquell moment, les seves aparicions en televisió van minvar progressivament. Cinc anys enrere va decidir deixar el mitjà, tot i que encara feia aparicions en alguns programes, fins a retirar-se de la vida pública el 2021 pels problemes de salut.

Un altre apunt: Mentre María Teresa Campos es manté allunyada dels focus mediàtics, Telecinco li prepara un homenatge en forma de programa especial. Serà una producció de Cuarzo que presentarà Terelu Campos i dirigirà Carmen Borrego. Malgrat que encara estan a la fase inicial del projecte, compten que podran emetre'l per televisió durant la tardor de 2023.

Categoria: La Jungla