La Jungla
Terelu Campos i Carmen Borrego arriben al tanatori
Foto: Terelu Campos i Carmen Borrego arriben al tanatori | EFE
Famosos

Terelu Campos i Carmen Borrego, molt afectades a la capella ardent de la mare

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Terelu Campos i Carmen Borrego arriben al tanatori
Foto: Terelu Campos i Carmen Borrego arriben al tanatori | EFE

Terelu Campos i Carmen Borrego ja són al tanatori de La Paz de Tres Cantos (Madrid), on des del matí hi ha les despulles de la mare, la presentadora María Teresa Campos, morta aquest dimarts als 82 anys.

Què en sabem? Terelu Campos i Carmen Borrego han arribat juntes al tanatori, visiblement afectades i agafades en tot moment de la mà, en una mostra de la unió de la família en el dolor per la pèrdua de la mare.

En detall: Al tanatori també s'hi ha pogut veure altres membres de la família Campos, com la filla de Terelu i neta de María Teresa, Alejandro Rubio, que ha atès els mitjans en la seva arribada. Amb ella hi havia el seu pare, Alejandro Rubio, exmarit de Terelu, que també ha volgut ser present en l'últim adeu a la presentadora.

A més, companys de María Teresa Campos durant els seus 50 anys de carrera televisiva han acompanyat també la família al tanatori. Entre d'altres hi havia Iñaki Gabilondo, Fernando i Sonsoles Ónega, Pedro Piqueras i Ana Rosa Quintana.

D'on venim? María Teresa Campos ha mort a causa d'una insuficiència respiratòria aguda, després d'anys de problemes de salut. El 2017, la presentadora era ingressada d'urgència després de patir un ictus isquèmic que a priori no li va deixar seqüeles importants. Però des d'aquell moment, les seves aparicions en televisió van minvar progressivament. Cinc anys enrere va decidir deixar el mitjà, tot i que encara feia aparicions en alguns programes, fins a retirar-se de la vida pública el 2021.