La Jungla
Foto: | La Sexta
Televisió

Alfons Arús i la seva dona discuteixen en directe a La Sexta: "Es fa el tonto"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | La Sexta

El programa d'Alfons Arús a La Sexta va tornar ahir dilluns 4 de setembre per estrenar una nova temporada.

Què sabem? El programa del presentador català va tancar la seva última temporada, abans de marxar de vacances d'estiu, amb unes boníssimes dades d'audiència superant a Ana Rosa Quintana, que en els pròxims dies estrena nou espai a Telecinco. Ho farà a les tardes.

Què ha passat? Durant el matí del dimarts 5 de setembre Alfons Arús i la seva dona, Angie Cárdenas, que treballa de tota la vida en el programa com a col·laboradora, han protagonitzat una discussió en directe. Una escena de parella que ha deixat a la resta de tertulians del programa fora de joc. Ningú ha gosat dir la seva.

En detall: Arús i la seva dona Angie s'han enfrontat per un tema molt delicat, que afecta moltes parelles. Parlem del Whatsapp i de l'última hora de connexió que apareix cada vegada que envies un missatge a algú. Una última hora de connexió que es pot desactivar perquè les persones que t'escriuen no sàpiguen quan ha estat la darrera vegada que t'has connectat. "L'última hora no s'ha de posar mai", ha dit Angie. "S'ha de treure sempre", ha afegit. "Com s'ha de treure?", ha volgut saber Alfons Arús. Moment en què Angie li ha dit: "Per defecte l'última hora ve posada, però tu no la tens posada perquè l'has tret, no et facis el tonto. Tu sabràs a quina hora vas a dormir i quina és la darrera vegada que et connectes al Whatsapp".

Per acabar: Una discussió sobre el whatsapp i la darrera hora de connexió, que ha començat perquè Angie ha dit en el programa que els experts en relacions de parella recomanen, durant l'estiu, fer vacances amb la parella però també marxar sols uns dies. "Aquestes coses solen acabar malament perquè la persona de la parella que no viatja comença a fer-se moltes preguntes i preocupar-se més del compte", ha dit Arús, que ho va deixar amb Angie Cárdenas durant un temps perquè ella va tenir una aventura amb el seu entrenador personal.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: La Sexta