La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Hans, fill d'Alfons Arús, presumeix de músculs i nòvia: es diu Ana i és metge

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El fill d'Alfons Arús, que aquesta temporada ha debutat en el programa matinal del seu pare a La Sexta, es troba gaudint de les vacances d'estiu.

Què sabem? El programa d'Alfons Arús va marxar de vacances pocs dies abans d'acabar el mes de juliol. L'espai matinal, que funciona molt bé, no tornarà a la petita pantalla fins el 4 de setembre.

Què ha passat? Hans Arús, fill d'Alfons Arús i Angie, està gaudint al màxim de les vacances d'estiu. I ho fa molt ben acompanyat de la seva nòvia. Així ho ha mostrat ell mateix durant les últimes hores a través del seu compte d'Instagram.

En profunditat: Hans Arús aprofita les vacances per passar el màxim temps possible amb la seva nòvia i amics. El jove periodista està gaudint d'uns dies de vacances amb tots ells, tal com ha compartit en les xarxes socials. Ho ha fet amb dues imatges. En la primera apareix ell, presumint de musculats braços, mentre apareix al costat de la seva nòvia, molt units i compenetrats. L'afortunada es diu Ana Fernández, treballa com a metge a Barcelona en un hospital situat a la zona d'Horta i viu entre Barcelona i Sanxenxo. La foto del fill d'Arús i la seva nòvia, enamorats i fent-se un petó és aquesta:

Per acabar: Va ser pocs dies abans de marxar de vacances quan Hans Arús, en el programa de tele dels seus pares, va parlar en directe de la seva nòvia Ana. Va fer-ho per imaginar-se com seria el dia del seu casament. El jove, que és un gran amant de l'esport, del futbol i del Betis, va dir que si mai es casa amb la seva nòvia Ana, quan ell entri a l'església farà sonar l'himne del Betis. Una afirmació que va sorprendre molt el seu pare Alfons, però no a la seva mare Angie. "És capaç de portar la samarreta del Betis a sota de la camisa el dia que es casi", va dir.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: La Sexta Instagram