La Jungla
Foto: | La Sexta
Televisió

Incòmode moment entre Alfons Arús i la seva dona Angie: la cara d'ella, un poema

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | La Sexta

Durant el matí del dimarts 11 de juliol en el programa d'Alfons Arús a La Sexta s'ha viscut una situació incòmoda entre ell i la seva dona, Angie Cárdenas, que també treballa en el programa.

Què sabem? Alfons Arús és molt donat a fer preguntes i sempre que té ocasió planteja tota mena de temes entre els seus col·laboradors. Preguntes com les que ha fet durant les últimes hores. La cara de la seva dona ha estat un poema.

Què ha passat? El presentador del grup Atresmedia ha volgut saber si és possible que en una parella hi hagi amor sense que hi hagi amistat. "No pot ser i a més ho dic de manera taxativa. La teva parella també ha de ser el teu company de vida perquè l'amor duri per sempre", ha dit una col·laboradora del programa. Angie Cárdenas, per la seva banda, ha dit: "L'amor sense amistat no funciona". Breu i directe.

En profunditat: Arús ha anat un pas més enllà i ha embolicat encara més la troca. "Per què quan aneu amb les vostres amigues els hi expliqueu coses referents a la vostra parella?". Una pregunta que ha incomodat a Angie Cárdenas. Tant és així que la dona d'Alfons Arús ha posat una cara en directe que ha estat tot un poema, però en cap moment ha dit res. "Faig aquesta pregunta perquè sé que passa això", ha dit el presentador de La Sexta, sent conscient que la seva dona, quan va amb les seves amigues, parla d'Arús i destapa intimitats de la parella. Una pràctica que, sembla ser, no fa gaire gràcia al presentador català. El moment:

Per acabar: Alfons Arús, amb relació a la pregunta de per què les dones quan van amb les seves amigues parlen de la seva parella, ha rebut el suport de la seva filla Tatiana, que en el programa s'encarrega de repassar l'actualitat i xarxes socials dels famosos. "Jo estic amb tu", ha dit posicionant-se al costat del seu pare. Angie Cárdenas no ha dit absolutament res, deixant que les altres col·laboradores del programa parlessin i esperant que Alfons Arús canviés de tema. Per què calla?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: La Sexta