La Jungla
Foto: | Telecinco
Famosos

La radical decisió que pren Terelu Campos, als 57 anys, sobre la seva vida sexual

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La filla de María Teresa Campos, Terelu Campos, pren una dràstica decisió que afecta la seva vida sexual.

Què sabem? La col·laboradora i presentadora de Sálvame, Terelu Campos, no viu un bon moment personal. La seva mare està molt delicada de salut i en les últimes hores una coneguda revista del cor ha publicat impactants imatges de la veterana presentadora. Terelu Campos, a més, encara es recupera dels dos càncers que va patir, que li han deixat importants seqüeles. Entre altres coses té el fetge gras.

Què ha dit? A la seva columna setmanal a la revista Lecturas, Terelu Campos se sincera amb els lectors i diu que als seus 57 anys ha pres una dràstica decisió que afecta la seva vida sexual. Campos assegura que "mai més tindré una relació amb un home". Una confessió que a la primera persona a qui li va dir va ser el seu oncòleg. "Em vaig posar a plorar", admet, recordant el moment de dir-ho. Una decisió, sobre no tornar a tenir sexe, que Terelu Campos diu que "no és una preocupació".

A més a més: Després de confessar al seu oncòleg que mai més tornaria a tenir sexe, Terelu diu que el seu oncòleg li va preguntar si per la decisió que havia pres creia que necessitaria posar-se en mans d'un psicòleg perquè la tracti. La col·laboradora de Sálvame explica que la seva resposta va ser dir que no perquè, tot i plorar perquè mai més tindrà sexe, "és una realitat que tinc molt assumida".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TERELU CAMPOS OFICIAL (@terelubcampos)

Per acabar: El currículum amorós de Terelu Campos és del més variat. Des de Pipi Estrada o Alonso Caparrós, fins a Kike Calleja, reporter de Sálvame, o l'empresari i boxejador, José Valenciano, que és l'última relació que es coneix de la periodista i presentadora. Terelu Campos ha passat dos cops per l'església. La primera va ser amb el càmera de televisió Miguel Ángel Polvorines, amb qui va estar més de quatre anys. La segona vegada que es va casar va ser amb Alejandro Rubio, amb qui l'any 2000 va tenir una filla, Alejandra.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco