La Jungla
Ana Obregón, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Ana Obregón, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Ana Obregón recupera el seu tradicional posat d'estiu, ara amb la seva neta a tota portada

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ana Obregón, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Ana Obregón, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Com és habitual pràcticament cada any per aquestes dates, Ana Obregón es converteix en una de les protagonistes de l'estiu per la premsa del cor. Sol, platja i el tradicional posat de revista de l'actriu van de la mà en aquesta època. Aquesta vegada, amb una novetat: apareix sense biquini i amb la seva neta en braços.

Què en sabem? A la revista ¡Hola! d'aquest dimecres, Ana Obregón recupera el seu tradicional posat estiuenc. Ho fa amb una fotografia a tota portada, aguantant la petita Ana Sandra Lequio en braços, com ja va fer durant la primavera en les edicions de la revista on presentava públicament la seva neta nascuda per gestació subrogada.

En detall: Aquest és el primer estiu d'Ana Obregón amb la seva neta, nascuda el passat 20 de març. L'actriu és amb la nena a la casa que té a Mallorca, on ha aprofitat per concedir una entrevista a ¡Hola!. En paraules de la madrilenya, la petita Ana Sandra li ha tornat l'alegria de viure: "Si no fos per ella, jo no seria aquí. Ella és el que ha donat sentit a la meva vida aquests tres últims anys", assegura.

Un altre apunt: Els posats d'Ana Obregón són una tradició de les revistes del cor des del 1985, quan l'artista va aparèixer per primera vegada en banyador a la portada de Diez Minutos. Des d'aleshores ha repetit en un munt d'ocasions, fins al punt d'acabar generant expectació entre els lectors durant l'estiu, desitjosos de saber com seria la seva propera sessió de fotos amb roba de bany. El 2022 va aparèixer amb un banyador blanc en homenatge al seu fill, Álex Lequio.

Per acabar: Ana Obregón va tornar a Espanya amb Ana Sandra Lequio a finals de maig, després de dos mesos i mig a Miami, enmig d'un mar de crítiques per haver congelat l'esperma del seu fill per tenir una neta. La protagonista d'Ana y los siete va passar les darreres setmanes de la primavera a la seva casa de Madrid, mentre feia front als compromisos professionals que tenia pendents. Entre ells, la presentació oficial del llibre del seu fill Álex, El chico de las musarañas. Des de principis d'estiu, Obregón i la seva neta són a Mallorca.

Categoria: La Jungla