La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Ana Obregón fa el testament i diu qui cuidarà la seva neta quan ella no hi sigui

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Ana Obregón ha tornat a ser mare i també àvia amb quasi setanta anys. Tot ha estat possible gràcies a la gestació subrogada i a la congelació de les espermes del seu fill, Álex, que va morir a Barcelona a causa del càncer amb 27 anys.

Què sabem? Ana Obregón avui dimecres 9 d'agost, protagonitza la portada de la revista ¡Hola!. Ho fa amb la seva neta, Ana Sandra. Totes dues apareixen en banyador, per donar la benvinguda al mes d'agost. Una sessió de fotos que es van fer a Mallorca, on han anat a passar unes setmanes a la casa familiar que té a l'illa la presentadora i actriu.

Què ha passat? Ana Obregón, a part de fer-se fotos en banyador amb la seva neta, també ha concedit una entrevista a la revista. L'actriu parla del molt que li ha canviat la vida amb l'arribada de la seva neta i del feliç que està. També confessa que ja té el testament fet i qui és la persona que cuidarà la seva neta quan ella no hi sigui.

En profunditat: Ana Obregón és una dona previsora i li agrada anticipar-se a les coses que puguin passar. Per aquest motiu l'actriu i presentadora ja ha deixat fet el testament. Un testament on Ana Obregón ha designat a una persona de la seva total confiança per fer-se carreg de la seva neta quan ella no hi sigui. La persona escollida ha estat Celia Vega-Penichet, la seva neboda, filla de la germana d'Ana Obregón, que també es diu Celia.

Per acabar: Celia Vega-Penichet estava molt unida a Álex Lequio, el fill d'Ana Obregón. Tots dos eren com germans. Per aquest motiu, la jove, encara continua recordant a Álex a les xarxes socials. De Celia també sabem que s'havia de casar a finals d'aquest mes d'agost amb la seva parella. Un casament que no se celebrarà perquè fa uns mesos es va saber que Celia i la seva parella ho havien deixat.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Ana Obregón