La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Ana Obregón amb pijama, sense maquillar i en el llit del seu fill mort, Álex

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Ana Obregón està vivint una època molt especial arran del naixement per gestació subrogada de la seva neta, Ana Sandra.

Què sabem? Ana Obregón, a través del seu compte d'Instagram, ha mostrat com està de gran la seva neta. També ha recordat al seu fill mort, Álex Lequio, que va perdre la vida a Barelona a causa del càncer.

Què ha passat? Ana Obregón, durant el matí del divendres 4 d'agost, ha publicat una imatge molt especial a les xarxes socials. La presentadora i actriu s'ha fotografiat amb la seva neta en un lloc molt especial pel seu fill Áex, que va perdre la vida quan només tenia 27 anys.

En profunditat: La presentadora i actriu s'ha fet una foto molt especial amb la seva neta, Ana Sandra, que té pocs mesos de vida. Totes dues apareixen en un lloc molt especial pel seu fill mort. Parlem del seu dormitori. Un espai on Ana Obregón intenta no anar gaire perquè li recorda coses que prefereix oblidar. Una foto on les dues, Ana i la seva neta, es mostren més conjuntades que mai lluint un pijama de pantaló llarg i màniga llarga, tot i estar a l'estiu, de color blanc amb cors vermells estampats. Una foto on Ana Obregón mostra la seva cara al natural, sense maquillatge, de bon matí.

A més: La presentadora i actriu escriu el següent missatge juntament amb la imatge que ha publicat: "Avui ens hem despertat plenes de cors en el teu llit. I he recordat la teva frase preferida". Una publicació que acumula molts missatges i 'm'agrada' per part dels seguidors de la presentadora, més d'un milió de persones.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial)

Per acabar: Des que va néixer la seva neta, Ana Obregón no para de publicar fotos de la petita en el seu compte d'Instagram. "Quin despertar més bonic", "Aquesta nena t'ha tornat a donar vida", "Una imatge preciosa" o "Esteu ideals". Aquests són alguns dels missatges que es poden llegir a l'última publicació d'Obregón, on apareix amb la seva neta en el llit del seu fill.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Ana Obregón