La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Ana Obregón felicita a Bertín Osborne per ser pare amb 69 anys, amb atac inclòs

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Fa uns mesos Ana Obregón va ser notícia pel viatge que va fer a Miami per convertir-se en mare i àvia de la petita Ana Sandra, que va néixer per gestació subrogada gràcies a les espermes del seu fill mort a causa del càncer, Álex Lequio.

Què sabem? Ana Obregón va rebre moltíssimes crítiques i atacs després de saber-se que havia portat una criatura al món amb les espermes del seu fill mort. Una nena que té pocs mesos de vida amb qui ara es troba a Mallorca, passant les vacances d'estiu.

Què ha passat? Ahir dimecres 12 de juliol la revista Lecturas, en portada, va publicar que Bertín Osborne serà pare amb 69 anys. El presentador i cantant de ranxeres, des de fa uns mesos, té una amiga especial, que es diu Gabriela, que s'ha quedat embarassada. Un bebè que Bertín Osborne ha dit que no volia per res del món: "No era buscat ni tampoc desitja". Unes paraules molt apropiades i adequades que li han valgut una onada de crítiques, com no podia ser d'altra manera.

En profunditat: Entre tots els missatges que ha rebut Bertín Osborne, destaca el de la seva amiga Ana Obregón, que li ha dedicat unes paraules a través del seu compte d'Instagram. "Enhorabona, com me n'alegro", diu la presentadora i actriu. Una felicitació que acompanya amb un atac cap a totes aquelles persones que en el seu dia van criticar a Ana Obregón per haver-se convertit en mare i àvia amb quasi 70 anys. "Bertín, tens la sort de ser un home i no et criticaran", diu Obregón, ofesa, per les crítiques que va rebre ella. El missatge:

Per acabar: Un missatge de felicitació on Ana Obregón adjunta tres emoticones en forma de cor de color vermell, en senyal d'amor i afecte cap al seu amic, que es prepara per ser pare per vuitena vegada. Uns bebès, el de Bertín i el d'Obregón, que el dia de demà es podran fer molt amics perquè, si fa o no fa, tindran la mateixa edat. També podran comparar vivències i donar-se suport en els moments més delicats: una és nascuda per gestació subrogada i no té pares. L'altre naixerà d'aquí a uns mesos amb una mare que en té moltes ganes i un pare que no el vol ni veure. Tot molt bonic.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Ana Obregón