La Jungla
Ana Obregón i Irene Montero, enfrontades
Foto: Ana Obregón i Irene Montero, enfrontades
Famosos

Ana Obregón perd els papers de la pitjor manera contra Irene Montero pel 23-J

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ana Obregón i Irene Montero, enfrontades
Foto: Ana Obregón i Irene Montero, enfrontades

La ressaca electoral a Espanya deixa moltes lectures. La primera, que Pedro Sánchez té tantes vides com un gat i encara podria repetir com a president del govern espanyol. Un escenari inimaginable per la dreta abans que comencés l'escrutini. Persones com Ana Obregón, que en les últimes hores han llançat atacs molt durs contra l'Executiu d'esquerres.

Què en sabem? A través d'un missatge al seu compte d'Instagram, publicat dissabte a la nit, Ana Obregón carregava amb molta duresa contra Pedro Sánchez i Irene Montero, fins ara Ministra d'Igualtat. Segons l'actriu i presentadora, tots dos són culpables d'alliberar violadors, en referència a les rebaixes de condemna després de l'aprovació de la llei del només sí és sí.

Què diu Ana Obregón? La presentadora acusa Montero de "no tenir dignitat" per "demanar perdó als nens i les dones violades ni dimitir". Obregón vaticinava també que l'esquerra perdria les eleccions: "Aniràs al carrer amb Sánchez, acompanyats de tots els violadors que heu alliberat". La ministra marxarà perquè ha estat vetada de les llistes de Sumar i no repetirà de diputada, però l'esquerra pot continuar a la Moncloa.

D'on venim? Ana Obregón té una veritable fixació amb Irene Montero després que la ministra carregués durament contra ella quan es va saber que havia estat mare-àvia a través de gestació subrogada. La líder de Podem va titllar aquesta pràctica de "violència contra les dones" i va demanar no oblidar la situació de "precarietat" de qui accepta fer-ho per raons econòmiques."Hi ha un biaix de discriminació clar per pobresa", remarcava.