La Jungla
Ana Rosa Quintana a 'TardeAR'
Foto: Ana Rosa Quintana a 'TardeAR' | Telecinco
Televisió

Uns desafortunats comentaris eclipsen l'estrena de 'TardeAR', el nou programa d'Ana Rosa

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Ana Rosa Quintana a 'TardeAR'
Foto: Ana Rosa Quintana a 'TardeAR' | Telecinco

Després d'ocupar els matins de Telecinco durant 18 anys, Ana Rosa Quintana ha fet el salt a les tardes de la principal cada de Mediaset amb TardeAR, per ocupar l'espai que ha deixat Sálvame després de la seva cancel·lació. Però l'estrena ha estat eclipsada pels desafortunats comentaris d'alguns tertulians del programa, que han provocat indignació a les xarxes socials.

En detall: Han estat diversos moments els que han generat polèmica pels comentaris d'alguns tertulians de TardeAR que seran habituals a partir d'aquesta setmana a les tardes de Telecinco. Quan el programa ha tractat la polèmica de les jugadores del futbol femení, pel petó sense consentiment que va fer Rubiales a Jenni Hermoso, Mario Vaquerizo ha demanat "claredat" a les jugadores, tot i el complicat moment que estan vivint.

  • A més, Xavier Sardà ha verbalitzat que, tot i creure que "tenen dret a exigir el que vulguin", una part d'ell pensa que "no muntin tant enrenou, que juguin i es deixin d'històries", paraules que han provocat indignació a les xarxes socials.

En profunditat: D'altra banda, debatent respecte a la desagradable situació que va viure una reportera de Cuatro quan un home li va tocar el cul pel carrer, unes paraules de Vicky Martín Berrocal, juntament amb els seus companys, han generat molta crítica també.

  • La dissenyadora ha començat preguntant: "Agafar el cul què significa? Tocar, fregar...?", però el que ha generat indignació ha estat quan la tertuliana ha dit que li "hauria agradat un frec o alguna cosa".

A més, el programa també ha comptat amb un "defensor del poble", El Ovejas, que només arribar, abans de dir comentaris fora de lloc, no ha fet cap petó a les persones que es trobaven a plató, dient: "Doneu-vos tots per besats, no sigui que em denunciï algú", havent tractat anteriorment al programa el cas Rubiales i amb la capitana de l'equip femení al plató.

Per últim: Aquests comentaris, entre d'altres, han eclipsat l'estrena de TardeAR, deixant a l'audiència sorpresa i indignada per comentaris que alguns usuaris de les xarxes han assenyalat que pertanyen a anys enrere i han convertit Sálvame en tendència enyorant les tardes d'entreteniment irreverent i innovador.