Societat
Captura de la connexió en directe quan han tingut lloc els fets
Foto: Captura de la connexió en directe quan han tingut lloc els fets
Agressió sexual

Agredeixen sexualment una reportera mentre feia una connexió en directe

Temps de lectura: 2 minuts
Captura de la connexió en directe quan han tingut lloc els fets
Foto: Captura de la connexió en directe quan han tingut lloc els fets

La reportera del programa En boca de todos, Isabel Balado, ha patit una agressió sexual per part d'un desconegut mentre feia una connexió en directe.

Els fets: Balado es trobava fent una connexió en directe a Madrid explicant un robatori que havia tingut lloc a la ciutat quan un home s'ha acostat per darrere d'ella i li ha tocat el cul.

  • L'home li ha preguntat de quin canal eren i la reportera ha hagut de demanar-li que marxés perquè estava treballant.
  • Des del plató del programa, el presentador Nacho Abad ha interromput a la periodista per preguntar-li si l'home li havia tocat el cul. La professional, que es trobava en shock, ha aturat la seva feina per recriminar al desconegut aquells fets.
  • Tot plegat ha quedat enregistrat per la càmera i no s'ha aturat la connexió. Finalment, l'home ha acabat marxant del lloc dels fets mentre li dona una carícia al cap a la reportera.

A més: Després d'aquests fets s'ha acabat tallant el directe i, més tard, s'ha tornat a connectar amb la reportera. Aquesta ha explicat que l'home seguia pel carrer i que estava molestant a altres dones.

  • Nacho Abad ha informat que el programa ha pres mesures davant d'aquests fets i han trucat a la policia.
  • Finalment, la policia ha detingut l'home a la zona on han tingut lloc els fets i ho han traslladat a la Unitat d'atenció a la Dona i Famílies, després de la trucada de la mateixa reportera.

Reaccions: La ministra d'Igualtat en funcions, Irene Montero, s'ha pronunciat sobre els fets abans de conèixer la detenció de l'individu. 

  • Montero ha recordat que "els tocaments no consentits són violència sexual i diem prou a la impunitat".
  • La delegada del govern espanyol contra la Violència de Gènere, Victoria Rosell, també ha donat suport a la reportera i ha fet una petició als seus companys: "El pròxim cop, en comptes d'obligar-la a ella a enfrontar-se a l'agressor, atureu-lo per identificar-lo i poder denunciar, si ella pren aquesta decisió", ha dit a Twitter.