La Jungla
Joaquín Prat i María Patiño
Foto: Joaquín Prat i María Patiño | Telecinco
Televisió

El cop baix de Joaquín Prat contra 'Sálvame' per defensar Ana Rosa Quintana

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Joaquín Prat i María Patiño
Foto: Joaquín Prat i María Patiño | Telecinco

Després d'una entrevista que Joaquín Prat ha concedit al diari El País, on s'ha referit a Sálvame amb unes paraules de supèrbia i desdeny per defensar el nou programa d'Ana Rosa Quintana, María Patiño no s'ha quedat callada i l'ha respost mitjançant les xarxes socials.

D'on venim: A l'entrevista concedida a El País, Joaquín Prat ha estat preguntat pel nou programa de la seva cap, Ana Rosa Quintana, qui ocuparà la franja de les tardes a partir d'aquest dilluns amb TardeAR. El presentador ha assenyalat la falta d'elegància i saber estar en determinats programes de televisió, que considera una línia vermella que no s'ha de sobrepassar, tal com assegura que li ha ensenyat Ana Rosa.

Què en diu Joaquín Prat: Seguint amb el fil de l'entrevista, el presentador també ha parlat de la cancel·lació de Sálvame a Telecinco, després d'haver estat substituït per Así es la vida durant aquest estiu i, a partir de dilluns, també de TardeAR.

  • Aquestes han estat les declaracions de Joaquín: "Crec que (TardeAR) marcarà un punt d'inflexió. Sálvame és història de la televisió per la seva innovació, però... em mullaré. L'histrionisme és com el que compra un cotxe groc. Li encanta, però al cap de dos dies està fins als collons. Si s'hagués comprat un gris, li duraria més anys".
  • A més, el presentador ha anat més enllà: "En determinats moments, s'ha perdut l'elegància, l'educació i el saber estar".

En detall: En resposta a les polèmiques declaracions del presentador de Vamos a ver, aquest diumenge María Patiño s'ha pronunciat a les xarxes socials amb un missatge a X (Twitter) que apunta que es tracta d'una resposta a Prat: “No m'ha agradat mai el color gris. És trist i indefinit. Bon diaaaa”, una resposta que s'ha viralitzat i s'ha omplert de comentaris aplaudint la reacció de la presentadora de Socialité.

Per últim: El presentador de Vamos a ver també s'ha sincerat i ha confessat que ha agafat amb ganes la nova etapa amb Telecinco, ja que quan va combinar presentant Ya es mediodía i Cuatro al día va suposar un "esgotament" que l'ha perjudicat la seva imatge: "Em veien més tens i distant. No m'agrada no estar a l'altura de la meva feina. Conec els motius, he resetejat i començo nova etapa", ha dit Prat a l'entrevista d'El País.