La Jungla
Ana Rosa Quintana a la promo de 'TardeAR'
Foto: Ana Rosa Quintana a la promo de 'TardeAR' | Mediaset
Televisió

Les tres cartes amb les quals Ana Rosa pretén contraatacar a la competència

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Ana Rosa Quintana a la promo de 'TardeAR'
Foto: Ana Rosa Quintana a la promo de 'TardeAR' | Mediaset

El pròxim 18 de setembre, Ana Rosa Quintana farà el salt a les tardes de Telecinco, després de 18 anys regnant els matins de la principal cadena de Mediaset. El dilluns la presentadora estrenarà TardeAR, el nou infoshow de Telecinco que competirà contra Sonsoles Ónega i Jordi González.

En detall: Aquest mes de setembre, iniciarà una nova guerra d'audiències amb l'arribada de tres presentadors de renom. Sonsoles Ónega va fer el salt a les tardes d'Antena 3 l'anterior temporada i, ara, es trobarà amb nova competència a les tardes. Aquest dilluns, Ana Rosa estrenarà TardeAR i, a finals de mes, ho farà Jordi González, amb la seva arribada a TVE, amb La Plaza.

  • Els tres programes, amb les seves diferències i estils, informaran de l'actualitat cada tarda de dilluns a divendres.
  • En una entrevista a El Televisero, Ana Rosa va apuntar alt i amb la seva particular altivesa dient que "un fracàs en audiències seria perdre contra Sonsoles Ónega i Jordi González".

Què en sabem: TardeAR s'ha definit com un "novedós infoshow" que barrejarà informació, entreteniment i entrevistes a reconegudes personalitats. La intenció del nou programa d'Ana Rosa Quintana és comptar amb tecnologia que permeti oferir l'actualitat d'una manera immersiva i molt real. A més, Telecinco ha posat èmfasi en l'editorial que la presentadora compartirà cada dia, "Firma AR": "Un monòleg editorial, divertit i provocador, en què Ana Rosa abordarà el tema del dia 'sense pèls a la llengua', amb la seva forma única de veure l'actualitat”.

  • Cada dia, TardeAR comptarà amb diversos col·laboradors, entre els quals destaquen Xavier Sardà, Alaska i Mario Vaquerizo, Vicky Martín Berrocal, les influencers Marina Rivers i Madame de Rosa, Cristina Cifuentes i Cristina Tárrega.

A més, ja s'ha fet saber les tres cartes amb les quals Ana Rosa pretén eclipsar les altres cadenes amb l'estrena de TardeAR. Tres convidats de renom seran qui facin de padrins del nou programa de les tardes de Telecinco:

  • Manuel Díaz 'El Cordobés', torer que va patir una cornada d'un bou el passat 12 d'agost, concedint la seva primera entrevista a Ana Rosa. A més, és ex de Vicky Martín Berrocal, col·laboradora del programa, i amb qui podria coincidir si es trobessin a plató.
  • Lolita Flores també serà una de les convidades al primer nou programa d'Ana Rosa. La cantant serà protagonista dimecres d'un nou programa d'El musical de tu vida.
  • Per últim, l'actriu Maribel Verdú també protagonitzarà l'estrena de TardeAR després de fer el salt a l'univers DC i formar part del repartiment de The Flash.
Categoria: La Jungla