La Jungla
Maribel Verdú, aquest dimarts a 'El Hormiguero'
Foto: Maribel Verdú, aquest dimarts a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Maribel Verdú commou amb el relat desconegut de la seva tragèdia familiar

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Maribel Verdú, aquest dimarts a 'El Hormiguero'
Foto: Maribel Verdú, aquest dimarts a 'El Hormiguero' | Antena 3

Maribel Verdú ha estat l'artista convidada d'aquest dimarts a la nit a El Hormiguero, per promocionar la seva nova pel·lícula, The Flash. L'actriu espanyola s'introdueix al món dels superherois, fent de la mare del protagonista. Un argument que ha servit perquè narrés al programa una història familiar que ha commocionat a l'audiència.

Què en sabem? A la pel·lícula, Flash decideix viatjar al passat per dir a la mare que l'estima. "Si poguessis viatjar al passat, què voldries recuperar?", ha aprofitat per preguntar Verdú a Pablo Motos. El presentador ha explicat que voldria tornar a l'època que va conèixer la seva dona i es van enamorar, per després tornar la pregunta a l'actriu. La seva resposta ha dut el silenci al plató.

Què diu Maribel Verdú?

  • "Jo voldria recuperar la meva germana bessona".

En detall: Maribel Verdú ha explicat que la mare estava embarassada de dues nenes, però que només va tirar endavant ella: "Vaig néixer només jo, però m'hauria fascinat". La seva germana "no va arribar a bon port". L'actriu ja té dues germanes que són bessones idèntiques, i sempre ha tingut clavada l'espineta de no haver crescut amb la bessona que no va sobreviure.

Un altre apunt: El programa ha tingut altres moments més distesos, com l'anècdota del que va passar quan li van oferir el personatge. "No sabia qui era Flash. Només coneixia Superman o Batman", ha explicat. De fet, té una cicatriu de quan era petita que guarda gran relació amb els superherois: "De nena volia ser Superman per poder volar. Vaig arribar a tirar-me des d'una cadira i em vaig obrir el cap. Encara tinc el trau".

Per acabar: Amb Maribel Verdú, El Hormiguero ha estat el programa líder de la nit a les televisions espanyoles. Amb un 15,1% de share i més 2,1 milions d'espectadors, s'ha situat per davant de Supervivientes a Telecinco (14,1%) i Masterchef a TVE (13,2%).

Categoria: La Jungla