La Jungla
Pablo Motos i Frank Cuesta, a 'El Hormiguero'
Foto: Pablo Motos i Frank Cuesta, a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Pluja de crítiques a 'El Homiguero' i Frank Cuesta per "blanquejar la ultradreta"

Barcelona.
Temps de lectura: 4 minuts
Pablo Motos i Frank Cuesta, a 'El Hormiguero'
Foto: Pablo Motos i Frank Cuesta, a 'El Hormiguero' | Antena 3

El Hormiguero ha ajuntat aquest dimecres Pablo Motos i Frank Cuesta, una combinació que prometia. El presentador de Frank de la Jungla ha acudit al programa d’Antena 3 per parlar dels seus nous projectes, però ha acabat convertint-se en un atac al Govern progressista. Encara més, el programa i el convidat han estat criticats a les xarxes socials per “blanquejar la ultradreta”.

En detall: Frank Cuesta ha aprofitat l’expectació del programa per parlar de Carreteras salvajes, el programa que està fent amb Cristina Seguí, cofundadora de Vox.

  • Cuesta ha detallat que el programa va sorgir després de treballar en un programa amb el qual pretenia enfrontar polítics d’esquerres i de dretes.
  • Després que Seguí viatgés a Tailàndia per visitar al presentador, i veient la bona connexió que va sorgir, el presentador li va oferir iniciar un programa.

En profunditat: Pablo Motos també li ha preguntat per la Llei del benestar animal que ha impulsat el Govern, la qual ha estat durament criticada pel convidat.

  • Només començar el discurs, Cuesta ha deixat clara la seva posició: “Si jo vull fer un pont, truco a un enginyer, no a un noi que ven gelats. Tu no pots fer una llei ‘mascotista’ i dir-li ‘animal’”.
  • Frank ha criticat els partits que van impulsar aquesta llei: “Qui ha fet la llei animal? Podemos i el PSOE. Qui va a les manifestacions contra la caça i els bous? Normalment, gent que pertany a un grup tipus Podemos o PSOE. Gent més d’esquerres...”.

A més: El convidat ha assegurat que tot i “no agradar-li els bous”, creu que els gossos de caça i els bous s’han exclòs de la polèmica Llei del benestar animal “perquè els bous a Espanya no es poden tocar. Tu toques els bous, i toques l’ecologisme més pur”.

  • Cuesta ha estat criticat, i també aplaudit pels fidels a la tauromàquia, a les xarxes socials pel seu discurs de respecte als bous: “No soc antitaurí, però crec que els bous estan allà. Si la gent els veu i els fa costat... el dia que els deixin de fer suport, desapareixeran”.

Per últim: El convidat també va rebre crítiques després de llançar un missatge contra la situació actual: “El problema és que vivim tan bé en aquesta època de la història d’Espanya” que, per això, “ens hem tornat gilipolles. Ens queixem per tot”.

  • Sembla que Frank Cuesta no se sent còmode amb una societat cada cop més oberta, diversa i plural: “Tots hem de ser vegans, feministes... és que no puc dir si aquesta tassa és negra o blanca. No es pot dir res en aquest país. Tens por a parlar”.